Telfort glasvezel

Reclame Telfort met een blije man

Ben je op zoek naar glasvezel internet, en wil je goede kwaliteit internet maar niet te duur? Dan vertellen je graag wat meer over Telfort glasvezel. Telfort, dochteronderneming van KPN levert goed geprijsd glasvezel internet en biedt altijd extra voordeel aan. Wat houdt Telfort glasvezel precies in? Dat lees je hier.

Glasvezel Telfort

Ben je op zoek naar voordelig en supersnel glasvezel internet met een iets hogere internetsnelheid, dan mag Telfort niet ontbreken in je vergelijking. Wanneer je een ‘internet only’ abonnement zoekt van minimaal 100 Mb/s is Telfort namelijk bijzonder voordelig. Bij Telfort betaal je voor glasvezel internet dezelfde prijs als standaard internet.

Helaas kun je bij Telfort geen lagere snelheid afnemen dan 100 Mb/s en biedt de provider met maar twee internetsnelheden, 100 Mb/s en 200 Mb/s, een beperkte keuze aan glasvezel abonnementen in vergelijking met bijvoorbeeld KPN glasvezel. Maar het 100 Mb/s glasvezel internet abonnement is één van de voordeligste glasvezel abonnementen van dit moment.

Vraag je je af of je met 100 Mb/s wel uit de voeten kunt? Met 100 Mb/s kun je moeiteloos internetten en streamen op meerdere apparaten tegelijken. Ideaal wanneer je met meerdere personen samenwoont en jullie allemaal op je eigen apparaten op willen internetten, streamen of gamen. Bovendien kun je bij Telfort gratis je internetsnelheid upgraden. Zo kun je gerust een maand uitproberen of 100 Mb/s glasvezel snel genoeg is voor jou, of dat je liever wil upgraden naar 200 Mb/s.

AanbiederSoort pakketType internetInternet snelheidPrijs
Telfort Telfort Alleen internet Glasvezel50 Mb/s€35,00Check
Telfort Telfort Internet en TV Glasvezel50 Mb/s€42,50Check
Telfort Telfort Alleen internet Glasvezel100 Mb/s€42,50Check
Telfort Telfort Alles in 1 Glasvezel50 Mb/s€45,00Check
Telfort Telfort Alleen internet Glasvezel200 Mb/s€47,50Check
Telfort Telfort Internet en TV Glasvezel100 Mb/s€50,00Check
Telfort Telfort Alles in 1 Glasvezel100 Mb/s€52,50Check
Terug naar boven

Telfort alles in 1 glasvezel

Telfort biedt zeer voordelig alles in 1 glasvezel aan in combinatie met 100 Mb/s internetsnelheid. Is 100 Mb/s meer dan genoeg internetsnelheid voor jouw situatie? Dan kun je bij Telfort met dit alles in 1 pakket het voordeligste uit zijn. Heb je meer snelheid nodig? Dan kun je ook kiezen voor 200 Mb/s internetsnelheid. Hierin is Telfort wel iets duurder dan andere providers.

50 Mbit/s Alles in 1
54 Zenders 38 HD Zenders
45,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
54 Zenders 38 HD Zenders
52,50 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
54 Zenders 38 HD Zenders
57,50 per maand
check

Telfort levert je bij alles in 1 glasvezel naast razendsnel internet, een interactief televisiepakket met 40+ tv-zenders. Daarbij zijn Live TV pauzeren, Terugkijken en Programma Gemist inbegrepen, zodat je je favoriete programma altijd even kunt stopzetten, of opnieuw vanaf het begin afspelen. Ook kun je tv kijken op al je apparaten buitenshuis, via je smartphone of laptop.

Met Telfort alles in 1 heb je in vergelijking met sommige andere providers, zoals KPN of Ziggo, weliswaar minder interactieve opties, maar je betaalt bij Telfort dan ook minder. In ruil daarvoor krijg je gewoon een goed basis pakket, zonder onnodige extra’s. Ben je daarom op zoek naar een goed alles in 1 pakket met snel glasvezel internet, een vaste telefoonlijn en een tv-zenderpakket met alle basiszenders, maar hoeft het niet perse het meest uitgebreide pakket te zijn? Dan raden we je aan de alles in 1 pakketten met glasvezel van Telfort eens te bekijken.

Terug naar boven

Telfort glasvezel TV

Kijk je graag in hoge kwaliteit televisie en wil je niet onderbroken worden door haperend beeld? Glasvezel zorgt ervoor dat je met een heel andere ervaring tv kijkt. Met glasvezel internet van Telfort heb je niet alleen supersnel internet, maar kijk je ook in de beste kwaliteit interactieve televisie kijken met internet en TV of alles in 1.

Heb je geen vaste telefonie nodig, dan wil je daar natuurlijk ook niet voor betalen. Bekijk in dat geval de internet en tv pakketten van Telfort met 100 Mb/s en 200 Mb/s internetsnelheid. Hiermee kijk je naar ruim 40 tv-zenders.

50 Mbit/s Internet en TV
54 Zenders 38 HD Zenders
42,50 per maand
check
100 Mbit/s Internet en TV
54 Zenders 38 HD Zenders
50,00 per maand
check
200 Mbit/s Internet en TV
54 Zenders 38 HD Zenders
55,00 per maand
check
Terug naar boven

Telfort internet glasvezel

Telfort wil niet alleen een betaalbare internet provider zijn, maar ook kwaliteit leveren. Telfort levert als dochteronderneming van KPN glasvezel internet gewoon over het vertrouwde glasvezel netwerk van KPN, die verantwoordelijk is voor de aanleg en het onderhoud ervan. Dit betekent dat je bij Telfort gebruik maakt van het razendsnelle en stabiele KPN glasvezel netwerk, met als verschil dat je daar niet de duurdere prijs voor betaalt.

Bovendien heb je hebt met Telfort glasvezel overal in huis goed bereik. Als Telfort klant krijg je namelijk ook het hoogwaardige Experia V10 modem van KPN in bruikleen. Daarmee heb je in iedere hoek en iedere kamer in huis Wifi. Ook verbindt je eenvoudig je apparaten via een netwerkkabel aan dit modem. Alle glasvezel abonnementen van Telfort, of je nu kiest voor alleen internet, internet & TV of alles in 1 zijn inclusief installatie garantie door een monteur en Wifi check.


Voordelen Telfort glasvezel

  • Hoge kwaliteit internet omdat ze het netwerk van KPN gebruiken
  • Bijzonder goed instapabonnement voor een relatief lage prijs
  • Bieden glasvezel aan voor dezelfde prijs als ADSL
  • Kwaliteit modem bij je abonnement voor zorgeloos internetten
  • Inclusief installatiemonteur en garantie dat je internet goed werkt

50 Mbit/s Alleen internet
35,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
42,50 per maand
check
200 Mbit/s Alleen internet
47,50 per maand
check
Terug naar boven

Telfort postcodecheck

Telfort levert meer dan alleen internet, internet en tv of alles in 1 met glasvezel. Zo kun je bij Telfort ook relatief voordelig abonnementen met ADSL afsluiten vanaf 50 Mb/s tot 100 Mb/s. Doe daarom de internet postcodecheck voor een volledig overzicht van alle pakketten inclusief Telfort en bekijk wat de snelste en voordeligste mogelijkheden op jouw adres zijn, met glasvezel en/of ADSL. We laten je meteen zien wat de maximaal haalbare internetsnelheid op jouw adres is.

Terug naar boven

Telfort alternatieven

Misschien is Telfort glasvezel toch niet de internet provider die je zoekt, en ben je op zoek naar uitgebreidere abonnementen met meer tv-opties. Of misschien ben je benieuwd naar de mogelijkheden met een lagere internetsnelheid? Bekijk dan eens onderstaande internet abonnementen als alternatieven op Telfort. Of begin meteen met glasvezel vergelijken voor een volledig overzicht van alle providers.

50 Mbit/s Alleen internet
35,00 per maand
check
50 Mbit/s Alleen Internet
37,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
32,50 per maand
check

Terug naar boven