Een eerlijke postcodecheck internet uitvoeren

Een eerlijke postcodecheck internet uitvoerenEen postcodecheck voor internet kan op veel vergelijkingswebsites uitgevoerd worden. Echter biedt onze postcodecheck als eerste een uniek en eerlijk overzicht.

Postcodecheck internet biedt een eerlijk overzicht

In veel gevallen wordt, na het uitvoeren van een postcodecheck internet, een oneerlijk overzicht gegeven van internet providers. Dit komt doordat de kortingsacties niet in de maandprijs verwerkt zijn. Zo weet men dus niet hoeveel een internet abonnementen per maand daadwerkelijk kost.

Bij onze postcodecheck worden de totale kosten van een abonnement gedurende het contractjaar berekend en op basis daarvan is de maandprijs gebaseerd. Sommige providers lijken door kortingsacties namelijk goedkoper dan andere terwijl dit niet altijd zo het geval is. Hierdoor hebben wij gekozen om onze postcodecheck een overzicht te laten maken dat gebaseerd is op het goedkoopste abonnement.

Wij hebben geen exclusieve deals met internet providers gemaakt zodat wij altijd onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven. Met onze postcodecheck heeft u dus altijd een eerlijk overzicht doordat wij sorteren op het goedkoopste abonnement.

Wat een postcodecheck internet doet

Onze postcodecheck voor internet achterhaalt wat de maximale haalbare internet snelheid op uw adres is. Op basis hiervan krijgt men een overzicht van de mogelijke pakketten. Daarbij wordt weergegeven welke verbindingstypes mogelijk zijn op uw adres. Denk hierbij aan kabel internet, ADSl internet en glasvezel internet. Niet elke verbinding is overal beschikbaar, zo is glasvezel nog een zeer nieuwe techniek die nog volop in ontwikkeling is.

Daarbij combineert onze postcodecheck voor internet de abonnementsvormen bij verschillende providers. Zo is bijvoorbeeld de combinatie van 30 Mbit/s ADSL internet van Online + KPN Digitenne (€ 32,87) voordeliger dan kabel internet en Tv van Ziggo (€ 34,98). Door deze combinaties mogelijk te maken zijn meer dan 500 pakketten samen te stellen via onze postcodecheck.

Om het overzichtelijk te houden hebben wij filters toegevoegd. Hierbij kan men zelf selecteren waarop de abonnementen vergeleken worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een minimum en maximum maandprijs aan te geven. Zo krijgt men alle pakketten te zien binnen die prijsklasse. Buiten de prijs kan men ook filteren op onder andere: internet snelheid, het aantal tv zenders, het type TV-signaal en de verschillende internet verbindingen. Daarbij hebben wij 4 categorieën om de abonnementen te vergelijken, namelijk:

  • Internet
  • Internet en Bellen
  • Internet en TV
  • Internet, Bellen en TV

Dit zijn de verschillende abonnementsvormen die mogelijk zijn om af te nemen bij internet providers. Let op dat niet alle pakketten beschikbaar kunnen zijn op een adres, om dit te achterhalen is het raadzaam om altijd een postcodecheck uit te voeren.