Internet Alphen aan den Rijn

Het aanbod van internet in Alphen aan den Rijn verschilt per wijk en kan zelfs per postcode verschillen. Opvallend is de grote beschikbaarheid van glasvezel internet in Alphen aan den Rijn en de lage gemiddelde ADSL internetsnelheid.

ADSL internet Alphen aan den Rijn

ADSl internet is in Alphen aan den Rijn op bijna alle postcodes aanwezig maar op de meeste postcodes is de internetsnelheid erg laag maar deze internetsnelheid verschilt per postcode. Als je wilt weten wat de ADSL internetsnelheid is op jouw postcode kun je de internet postcodecheck doen.

In de tabel geven we een overzicht van de goedkoopste aanbieders van alles in 1 ADSL internet in Alpen aan den Rijn.

100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
46,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Alphen aan den Rijn

In heel Alphen aan den Rijn kun je kabel internet van Ziggo ontvangen. Met kabel internet kun je een hoge internetsnelheid van 300Mb/s ontvangen wat voor bijna elke huishouden meer dan voldoende is.

Naast de hoge internetsnelheid biedt Ziggo zeer complete pakketten aan maar deze liggen wel in een hoger prijs segment. In de tabel zie je de drie alles-in-1 pakketten die Ziggo aanbiedt. Wil je alleen internet en/of tv van Ziggo? Gebruik dan de Ziggo postcodecheck om alle pakketten te zien.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Alphen aan den Rijn

Glasvezel internet in Alphen aan den Rijn is in bijna alle huishoudens beschikbaar, maar nog niet beschikbaar rondom de Rijnhaven. In de tabel geven we een overzicht van een aantal verschillenden glasvezel internet pakketten in verschillenden snelheden Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Alphen aan den Rijn. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres