Internet Alphen aan den Rijn

Het aanbod van internet in Alphen aan den Rijn verschilt per wijk en kan zelfs per postcode verschillen. Opvallend is de grote beschikbaarheid van glasvezel internet in Alphen aan den Rijn en de lage gemiddelde ADSL internetsnelheid.

ADSL internet Alphen aan den Rijn

ADSl internet is in Alphen aan den Rijn op bijna alle postcodes aanwezig maar op de meeste postcodes is de internetsnelheid erg laag maar deze internetsnelheid verschilt per postcode. Als je wilt weten wat de ADSL internetsnelheid is op jouw postcode kun je de internet postcodecheck doen.

In de tabel geven we een overzicht van de goedkoopste aanbieders van alles in 1 ADSL internet in Alpen aan den Rijn.

100 Mbit/s
Alles in 1
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
34 Zenders
19 HD Zenders
35,00
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo internet Alphen aan den Rijn

In heel Alphen aan den Rijn kun je kabel internet van Ziggo ontvangen. Met kabel internet kun je een hoge internetsnelheid van 300Mb/s ontvangen wat voor bijna elke huishouden meer dan voldoende is.

Naast de hoge internetsnelheid biedt Ziggo zeer complete pakketten aan maar deze liggen wel in een hoger prijs segment. In de tabel zie je de drie alles-in-1 pakketten die Ziggo aanbiedt. Wil je alleen internet en/of tv van Ziggo? Gebruik dan de Ziggo postcodecheck om alle pakketten te zien.

40 Mbit/s
Alles in 1
81 Zenders
37 HD Zenders
49,50
per maand
check
200 Mbit/s
Alles in 1
82 Zenders
37 HD Zenders
64,50
per maand
check
400 Mbit/s
Alles in 1
136 Zenders
52 HD Zenders
84,50
per maand
check

Glasvezel internet Alphen aan den Rijn

Glasvezel internet in Alphen aan den Rijn is in bijna alle huishoudens beschikbaar, maar nog niet beschikbaar rondom de Rijnhaven. In de tabel geven we een overzicht van een aantal verschillenden glasvezel internet pakketten in verschillenden snelheden Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

50 Mbit/s
Alleen internet
35,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen Internet
36,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen internet
32,50
per maand
check

Internet aanbieders Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Alphen aan den Rijn. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.