Glasvezel Waalre

Glasvezel in Waalre is voor 83% van de huishoudens beschikbaar. Dit zijn ongeveer 6.100 huishoudens. In 4 wijken en buurten in Waalre is glasvezel (gedeeltelijk) beschikbaar. Op het netwerk van glasvezel Waalre bieden 5 glasvezel aanbieders internet aan, daarmee heb je keuze uit 54 glasvezel abonnementen. Is op jouw adres nog geen glasvezel uitgerold? Naast glasvezel heb je in Waalre ook keuze uit ADSL internet en kabel internet van Ziggo.

Glasvezel vergelijken

Glasvezel internet Waalre

Met ruim 80% beschikt het merendeel van Waalre over glasvezel. In de aankomende jaren zal dit percentage alleen maar groter worden. De gemeente Waalre investeert namelijk veel in hun glasvezel netwerk.

De grotere wijken zoals Aalst, Ekenrooi en Waalre dorp beschikken al een tijdje over glasvezel. Dit zorgt er voor dat bijna heel de gemeente al gebruik kan maken van glasvezel. In de aankomende jaren zullen ook kleinere wijken zoals de Heuvel volledig beschikken over glasvezel.

Vanaf 2019 wordt ook het aanbod van internet providers vergroot. Je kunt nu ook naast Ziggo andere grotere providers kiezen. Denk hierbij aan KPN, XS4ALL en Tele2. Met het grotere aanbod aan providers en abonnementen, zijn er ook meer mogelijkheden om te besparen.

Waar is glasvezel beschikbaar?

Op dit moment is in een deel van Waalre glasvezel internet beschikbaar. Met de glasvezel check zie je snel of er op jouw postcode glasvezel internet aanwezig is.

In de volgende wijken in Waalre is (gedeeltelijk) glasvezel internet beschikbaar:

  • Aalst
  • Ekenrooi
  • Voldijn
  • Waalre dorp

Glasvezel Waalre

  • 83% glasvezel in Waalre
  • ± 6.100 huishoudens met glasvezel internet
  • 5 glasvezel aanbieders
  • 54 glasvezel pakketten
  • Maximale downloadsnelheid : 500 Mb/s

Glasvezel vergelijken in Waalre

Zoek je glasvezel internet in Waalre? Dan is het handig om alle glasvezel abonnementen te vergelijken en de filters te gebruiken. Vul je postcode en huisnummer in en zie direct welke glasvezel abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres! Met de internet postcodecheck kun je snel, gemakkelijk en uitgebreid glasvezel vergelijken.

Alles in 1 glasvezel Waalre

Met Alles in 1 glasvezel krijg je naast razendsnel glasvezel internet ook televisie en telefonie in hetzelfde pakket. Diverse providers bieden dit soort pakketten aan. Daarbij verschillen zij in prijs en het aantal zenders dat ze aanbieden in het basis pakket. Glasvezel aanbieders geven vaak hoge kortingen bij Alles in 1 pakketten. Daarom is het bijna altijd gunstig om over te stappen.

Met een alles in 1 pakket ontvang je internet, televisie en bellen. Omdat het via glasvezel gaat is het ook nog eens razendsnel.

Het grootste voordeel is dat je sinds kort kan kiezen uit vrijwel alle providers. Door het grotere aanbod is er altijd wel een internet provider te vinden met het best passende internet abonnement én laagste prijs.

100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
57,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
56,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
66 Zenders 36 HD Zenders
52,50 per maand
check

Alternatieven glasvezel Waalre

Kun je op jouw adres in Waalre geen glasvezel ontvangen? Kies dan voor alternatief internet: ADSL of kabel internet. Met ADSL kun je een maximale snelheid van 100Mb/s bereiken. Wil je liever sneller internet dat in de buurt komt van de snelheid van glasvezel internet, kies dan voor kabel internet.

Het grotere aanbod aan internet providers geld gelukkig niet alleen voor glasvezel. Wanneer je kabel of ADSL wilt in Waalre heb je keuze uit alle grote internet providers. Zelfs zonder glasvezel kan je alsnog gebruik maken van internet, televisie en bellen.

Wanneer er alsnog glasvezel in je wijk afgesloten wordt, dan kan je een jaar na het afsluiten van je contract weer zorgeloos overstappen.

100 Mbit/s Alleen internet
37,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
35,00 per maand
check
150 Mbit/s Alleen internet
47,45 per maand
check

Glasvezel aanbieders in Waalre

Waalre kent verschillende glasvezel aanbieders. De providers bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1 en internet en telvisie. Maar ook abonnementen met alleen glasvezel internet. Wil je meer weten over de specifiek glasvezel aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de glasvezel aanbieder.

Goedkoop glasvezel Waalre

Ben je op zoek naar goedkoop internet in Waalre? Omdat er steeds meer concurrentie komt op de glasvezelmarkt, bieden de glasvezel aanbieders steeds vaker goedkoop glasvezel aan. Hieronder vind je de goedkoopste glasvezel abonnementen van de 5 glasvezel aanbieders in Waalre. Wil je alle glasvezel pakketten vergelijken? Dan kun je hier glasvezel vergelijken.

Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €40,00 Check
Online.nl Online.nl Alleen internet Glasvezel 100 Mb/s €41,50 Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €48,00 Check