Over Ons

Over ons

Achter de website van Internet postcodecheck zit een jong team, gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites en vergelijkingssoftware. Hiermee willen we onze bezoekers onafhankelijk adviseren in de wereld van de internet providers. Door up to date vergelijkingen te bieden krijgen de bezoekers altijd de actuele prijzen en nieuwste deals te zien. Daarnaast houden we de markt scherp in de gaten en schrijven we artikelen over veranderingen op de markt die impact kunnen hebben op de consumenten.

Internet postcodecheck

Met behulp van Internet postcodecheck willen we de bezoekers een overzicht geven van wat voor internet er beschikbaar is op hun eigen postcode of welke postcode ze dat ook maar willen checken. We leveren een overzicht van maximale ADSL snelheid en beschikbaarheid van Kabel en/of glasvezel maar ook alle internet, internet en tv en alles in 1 pakketten van alle internet providers. Zo willen we de bezoekers van dienst zijn door een duidelijke vergelijking te geven waar binnen de bezoekers zelf kunnen kiezen wat het best bij hen past.

Onafhankelijk

Omdat wij geen onderdeel van een provider zijn en geen verplichtingen hebben aan geen enkele provider hebben kunnen wij een onafhankelijk advies geven. Wanneer je een internet abonnement afsluit bij een internet provider dan krijgen wij hier een commissie over. Voor ons is het dus van belang dat wij jou helpen om de beste keuze te maken. Deze werkwijze dwingt ook de providers om een eerlijke prijs te vragen voor hun producten.

Vergelijk keurmerk

Om onze onafhankelijkheid te benadrukken hebben wij het vergelijk keurmerk in het leven geroepen. Een keurmerk dat laat zien dat een vergelijkwebsite zich aan een gedragscode waaruit duidelijk blijkt dat zij onafhankelijk zijn. Dit houdt bijvoorbeeld in dat zij geen onderdeel zijn van een internetprovider, geen voorrang geven aan providers met hogere commissies en providers weg laten wanneer de commissie te laag is.

Algemene contactgegevens Internet postcodecheck

Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt over een internet postcodecheck of onze website.

Internetpostcodecheck.nl is onderdeel van Keuze.nl , onafhankelijk specialist in vergelijkingswebsites.

Bezoek- en postadres

  • Keuze.nl T.A.V. internetpostcodecheck.nl
  • Maliebaan 50
  • 3581 CS Utrecht
  • Nederland
  • Telefoon: 030 207 2121 (lokaal tarief)