Internet Amsterdam

Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar een nieuw abonnement voor internet in Amsterdam? Welke internet providers internet in Amsterdam aanbieden, verschilt per wijk. Zo kun je voornamelijk kiezen uit ADSL en kabel internet. Wil je liever glasvezel internet, dan moet je een beetje geluk hebben. Want hoewel ADSL en kabel volop beschikbaar zijn, is glasvezel pas voor 17% van de huishoudens beschikbaar op dit moment.

ADSL internet Amsterdam

ADSL internet in Amsterdam is op vrijwel ieder adres beschikbaar. Kenmerkend voor ADSL is dat de downloadsnelheid bij dit type verbinding hoger ligt dan de uploadsnelheid. ADSL internet is vaak de goedkoopste internet verbinding, want de internetsnelheid ligt over het algemeen lager dan bij kabel- of glasvezelinternet.

Ben je benieuwd naar ADSL internet op jouw adres? Internetproviders bieden In Amsterdam verschillende ADSL pakketten aan. Met de internet postcodecheck zie je eenvoudig welke pakketten beschikbaar zijn op jouw postcode.

100 Mbit/s
Alles in 1
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
34 Zenders
19 HD Zenders
35,00
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo internet Amsterdam

Wil je super snel internet in Amsterdam, maar wordt er geen glasvezel aangeboden op jouw adres? Dan is kabel internet van Ziggo het beste alternatief.

Ziggo is de grootste aanbieder van kabel internet in Amsterdam en levert een maximale internet snelheid tot 400 Mbit/s. Deze snelheid is op iedere postcode in Amsterdam beschikbaar en biedt genoeg internetsnelheid voor een huishouden met vijf personen. Met de Ziggo postcodecheck zie je snel of jij kabel internet kunt ontvangen.

40 Mbit/s
Alles in 1
81 Zenders
37 HD Zenders
49,50
per maand
check
200 Mbit/s
Alles in 1
82 Zenders
37 HD Zenders
64,50
per maand
check
400 Mbit/s
Alles in 1
136 Zenders
52 HD Zenders
84,50
per maand
check

Glasvezel internet Amsterdam

Glasvezel in Amsterdam is niet overal beschikbaar. Op dit moment heeft ongeveer 17% van de huishoudens in Amsterdam toegang tot glasvezelinternet. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Alle informatie over glasvezel internet in Amsterdam vind je op de pagina Glasvezel Amsterdam

50 Mbit/s
Alleen internet
35,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen Internet
36,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen internet
32,50
per maand
check

Internet aanbieders Amsterdam

Amsterdam kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Amsterdam. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.