Internet Assen

Inwoners van Assen hebben de keuze uit glasvezel, kabel en DSL internet. Het is wel afhankelijk van je adres welk verbindingstype er wordt aangeboden. Dit is gemakkelijk te controleren door je postcode in te voeren in de internet postcodecheck.

ADSL internet Assen

Over het algemeen is in alle wijken van Assen snel ADSL internet beschikbaar tot 100 Mbit/s. Er zijn wel enkele adressen waar een maximale snelheid tot 30 Mbit/s beschikbaar is, bijvoorbeeld in de wijken Noorderpark, Vredeveld en Kloosterveen.

Wil je weten wat de maximale ADSL snelheid is op jouw postcode dan kun je de internet postcodecheck gebruiken om daar achter te komen.

100 Mbit/s
Alles in 1
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
34 Zenders
19 HD Zenders
35,00
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo internet Assen

Voor de bewoners van Assen is de beschikbaarheid van kabel internet zeer goed. Ziggo is de grootste kabel provider van Nederland en ook de enige die dit aanbiedt in Assen. In iedere wijk wordt dit verbindingstype aangeboden met snelheden van 40, 150 en 300 Mbit/s.

In de tabel zie je de internet abonnemten die Ziggo aanbiedt. Ziggo biedt ook abonnementen aan in combinatie met internet en tv.

40 Mbit/s
Alles in 1
81 Zenders
37 HD Zenders
49,50
per maand
check
200 Mbit/s
Alles in 1
82 Zenders
37 HD Zenders
64,50
per maand
check
400 Mbit/s
Alles in 1
136 Zenders
52 HD Zenders
84,50
per maand
check

Glasvezel internet Assen

In Assen kunnen alleen de bewoners van Kloosterveen gebruik maken van glasvezel internet. De woningen in de andere wijken zijn nog niet aangesloten op het netwerk en het is nog niet duidelijk wanneer dit zal gebeuren. Dit wordt besloten door de netwerkbeheerder in overeenstemming met de gemeente.

Als je in Kloosterveen woont kan je gebruik maken van glasvezel tot wel 500 Mbit/s. Maar er zijn ook andere snelheden mogelijk zoals je kunt zien in de tabel. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

50 Mbit/s
Alleen internet
35,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen Internet
36,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen internet
32,50
per maand
check

Internet aanbieders Assen

Assen kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Assen. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.