Alles in 1

Ben je op zoek naar alles in 1 op jouw postcode? Met de alles in 1 postcodecheck krijg je alle alles in 1 pakketten op jouw postcode te zien. Op deze pagina lees je alles over alles in 1 pakketten en alles in 1 vergelijken.

Alles in 1

Wil je graag internet, televisie en telefonie in 1 pakket? Kies dan voor alles in 1. Zo heb je 'alles in 1 keer geregeld' en hoef je maandelijks maar één factuur te betalen. Daarnaast geven internet providers vaak hoge kortingen bij alles in 1 pakketten, waardoor alles in 1 pakketten meestal niet veel duurder zijn dan alleen internet pakketten en internet en tv pakketten.

Wil je graag een alles in 1 pakket, maar weet je niet waar je op moet letten? Dan hebben we een aantal tips voor je. Bedenk eerst welk type internet je wilt. Alles in 1 pakketten worden aangeboden in combinatie met ADSL, kabel en glasvezel internet. Weet je niet wat voor internet thuis je kunt ontvangen? Doe dan de alles in 1 postcodecheck.

Heb je een internet type gekozen? Bepaal vervolgens de maximale internetsnelheid die je wilt ontvangen. Wat de maximale snelheid is die je nodig hebt bepaal je door te kijken naar de samenstelling van je huishouden en het aantal apparaten dat je wilt verbinden met het internet. Voor een gemiddeld huishouden van 4 personen is een minimale snelheid van 200 Mb/s aan te raden. Omdat het gebruik van de interactieve televisie ook impact heeft op de internet snelheid is het slim om een iets sneller pakket te kiezen wanneer je veel gebruik maakt van de interactieve televisie.

Bepaal daarnaast welke zenders je vaak bekijkt of graag wilt ontvangen. Dit kan je ook helpen om het beste alles in 1 pakket te kiezen. Alle standaard zenders worden door alle alles in 1 providers aangeboden maar de providers onderscheiden zich door extra zenders in het standaard zenderpakket aan te bieden. Alles in 1 vergelijken laat je het hele zender aanbod zien per alles in 1 pakket.

Bij een alles in 1 pakket krijg je ook vaste telefonie. Hiervoor rekenen internet aanbieders slechts een klein maandbedrag en betaal je een paar cent per minuut. Bij sommige internet providers krijg je extra voordelen, zoals kortingen of extra zenders, wanneer je ook een mobiel abonnement bij hen afneemt. Deze zogenaamde quad play pakketten wordt aangeboden door KPN, Ziggo, T-Mobile en XS4ALL.

 

Goedkoop alles in 1

Wil je graag een goedkoop alles in 1 pakket? Door te kiezen voor een alles in 1 pakket met een lagere internet snelheid en een kleiner zenderpakket kun je meestal de maand prijs laag houden. Maar sommige internet providers stunten weleens met hoge kortingen waardoor je toch een compleet en goedkoop alles in 1 pakket kunt ontvangen.

In de tabel hebben we de drie goedkoopste alles in 1 pakketten op een rijtje gezet. Wil je alle alles in pakketten zien? Vul dan de alles in 1 vergelijker in.

20 Mbit/s Alles in 1
34 Zenders 19 HD Zenders
35,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 33 HD Zenders
45,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
45,00 per maand
check

Alles in 1 vergelijken

KPN alles in 1

KPN is één van Nederlandse grootste alles in 1 aanbieders. Het KPN alles in 1 pakket is dan ook erg compleet en wordt goed beoordeeld. Het KPN alles in 1 pakket kun je ontvangen met zowel ADSL als glasvezel internet. Ondanks dat glasvezel internet een nieuwe techniek is, is een KPN alles in 1 pakket met glasvezel niet heel veel duurder dan een alles in 1 pakket met ADSL.

Weet je niet zeker of je glasvezel kunt ontvangen? Met de glasvezel check zie je snel en eenvoudig of er glasvezel internet beschikbaar is op jouw postcode.

50 Mbit/s Alles in 1
78 Zenders 57 HD Zenders
54,50 per maand
check
50 Mbit/s Alles in 1
78 Zenders 57 HD Zenders
54,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
78 Zenders 57 HD Zenders
59,50 per maand
check

Ziggo alles in 1

Met het Ziggo alles in 1 pakket krijg je supersnel internet via de kabel en een zeer uitgebreid zenderpakket met onder andere de sport zender Ziggo sport. Daarnaast krijg je bij een Ziggo alles in 1 pakket toegang tot de Ziggo Go App. Met deze app kun je ook televisie kijken op je mobiele telefoon. Zo kun je bijvoorbeeld onderweg je favorieten programma bekijken maar hoef je thuis ook geen ruzie meer te maken welk programma er wordt gekeken!

Helaas is Ziggo alles in 1 niet overal beschikbaar. Met de Ziggo postcode check kun je checken of Ziggo beschikbaar is op jouw postcode. Kun je geen Ziggo ontvangen? Dan kun je altijd contact opnemen met Ziggo om te mogelijkheden te bespreken.

25 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
42,50 per maand
check
50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
52,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
56,95 per maand
check