Alles in 1

Ben je op zoek naar alles in 1 op jouw postcode? Met de alles in 1 postcodecheck krijg je alle alles in 1 pakketten op jouw postcode te zien. Op deze pagina lees je alles over alles in 1 pakketten en alles in 1 vergelijken.

Alles in 1

Wil je graag internet, televisie en telefonie in 1 pakket? Kies dan voor alles in 1. Zo heb je 'alles in 1 keer geregeld' en hoef je maandelijks maar één factuur te betalen.

Internet providers geven vaak hoge kortingen bij alles in 1 pakketten, waardoor alles in 1 pakketten meestal niet veel duurder zijn dan alleen internet pakketten en internet en tv pakketten.

Alles in 1 pakketten worden aangeboden in combinatie met ADSL, kabel en glasvezel internet. Weet je niet wat voor internet thuis je kunt ontvangen? Doe dan de alles in 1 postcodecheck. Daarnaast is het goed om te bedenken of je extra tv zenders wil ontvangen. Naast internet en tv krijg je ook vaste telefonie. Hiervoor rekenen internet aanbieders slechts een klein maandbedrag en betaal je een paar cent per minuut.

Goedkoop alles in 1

De goedkoopste alles in 1 pakketten zijn:

Provider Type internet Pakket Per maand
Youfone Youfone ADSL 100 Mb/s €46,00
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 ADSL 100 Mb/s €51,50
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Glasvezel 100 Mb/s €61,00
Online.nl Online.nl ADSL 100 Mb/s €63,00
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Glasvezel 200 Mb/s €65,00
Odido Odido ADSL 50 Mb/s €50,00
Odido Odido ADSL 100 Mb/s €52,50
Online.nl Online.nl Glasvezel 100 Mb/s €65,00
KPN KPN Glasvezel 100 Mb/s €57,00
KPN KPN ADSL 100 Mb/s €57,00
Goedkoop alles in 1

KPN alles in 1

KPN is één van Nederlandse grootste alles in 1 aanbieders. Het KPN alles in 1 pakket is dan ook erg compleet en wordt goed beoordeeld. Het KPN alles in 1 pakket kun je ontvangen met zowel ADSL als glasvezel internet. Ondanks dat glasvezel internet een nieuwe techniek is, is een KPN alles in 1 pakket met glasvezel niet heel veel duurder dan een alles in 1 pakket met ADSL.

Weet je niet zeker of je glasvezel kunt ontvangen? Met de glasvezel check zie je snel en eenvoudig of er glasvezel internet beschikbaar is op jouw postcode.

100 Mbit/s Alles in 1
76 Zenders 55 HD Zenders
57,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
76 Zenders 55 HD Zenders
57,00 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
76 Zenders 55 HD Zenders
64,50 per maand
check

Ziggo alles in 1

Met het Ziggo alles in 1 pakket krijg je supersnel internet via de kabel en een zeer uitgebreid zenderpakket met onder andere de sport zender Ziggo sport. Daarnaast krijg je bij een Ziggo alles in 1 pakket toegang tot de Ziggo Go App. Met deze app kun je ook televisie kijken op je mobiele telefoon. Zo kun je bijvoorbeeld onderweg je favorieten programma bekijken maar hoef je thuis ook geen ruzie meer te maken welk programma er wordt gekeken!

Helaas is Ziggo alles in 1 niet overal beschikbaar. Met de Ziggo postcode check kun je checken of Ziggo beschikbaar is op jouw postcode. Kun je geen Ziggo ontvangen? Dan kun je altijd contact opnemen met Ziggo om te mogelijkheden te bespreken.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
61,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
66,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
71,25 per maand
check

Veelgestelde vragen over alles in 1 pakket

Welke internetsnelheid moet ik kiezen?

Heb je een internet type gekozen? Bepaal vervolgens de maximale internetsnelheid die je wilt ontvangen. Wat de maximale snelheid is die je nodig hebt bepaal je door te kijken naar de samenstelling van je huishouden en het aantal apparaten dat je wilt verbinden met het internet. Voor een gemiddeld huishouden van 4 personen is een minimale snelheid van 200 Mb/s aan te raden. Omdat het gebruik van de interactieve televisie ook impact heeft op de internet snelheid is het slim om een iets sneller pakket te kiezen wanneer je veel gebruik maakt van de interactieve televisie.

Hoe kies ik een zender pakket?

Bepaal welke zenders je vaak bekijkt of graag wilt ontvangen. Dit kan je ook helpen om het beste alles in 1 pakket te kiezen. Alle standaard zenders worden door alle alles in 1 providers aangeboden, maar de providers onderscheiden zich door extra zenders in het standaard zenderpakket aan te bieden. Alles in 1 vergelijken laat je het hele zender aanbod zien per alles in 1 pakket. Je kunt in onze vergelijker aangeven of je bijvoorbeeld FOX Eredivisie wilt kunnen ontvangen.

Wat houdt combivoordeel in?

Bij sommige internet providers krijg je extra voordelen, zoals kortingen of extra zenders. Dit wordt ook wel combivoordeel genoemd. Dit voordeel krijg je wanneer je naast internet ook een mobiel abonnement bij hen afneemt. Deze zogenaamde quad play pakketten wordt aangeboden door KPN, Ziggo en Odido.

Hoe werkt het overstappen van internet provider?

Het overstappen wordt tussen je huidige en nieuwe provider onderling geregeld. Dit scheelt jou een hoop gedoe! Voordat je overstapt is het verstandig om na te gaan wanneer je huidige contract afloopt. Je kunt regelen dat het nieuwe contract op die datum ingaat. Binnen enkele dagen na het aanmelden ontvang je een bevestiging van je nieuwe provider. Je krijgt vervolgens een installatiepakket toegestuurd. Wil je dit liever door een monteur laten doen? Dat kan! Je provider zal een monteur sturen die het voor jou installeert.