KPN

Wil je weten of je KPN internet kunt ontvangen op jouw postcode? Met de KPN postcodecheck kan je zien welke KPN pakketten er beschikbaar zijn op jouw adres.

Meteen naar KPN

KPN postcodecheck

KPN, uitgeroepen tot groenste provider van Nederland, is een van de grootste en bekendste internetaanbieders van Nederland en biedt ADSL internet aan tot 100 Mb/s aan en glasvezel internet tot 500 Mb/s.

Met de KPN postcodecheck zie je snel wat de maximale internetsnelheid is op jouw adres en of glasvezel internet mogelijk is. Kun je geen ADSL of glasvezel afnemen omdat je in een buitengebied woont? Dan biedt KPN Buitengebied 4G internet wellicht de oplossing. Je krijgt een gemiddelde downloadsnelheid van 20 Mb/s tegen een vaste maandprijs. Kies je voor het voordeligste internet, televisie en bellen abonnement met 40 Mb/s ADSL internet van KPN, dan kijk je moeiteloos HD TV. Bij een abonnement met 20 Mb/s kan er te weinig internetsnelheid beschikbaar zijn om zenders in HD te kijken.

KPN internet

Bij internet van KPN krijg je gratis Wifi modem, beveiling en een Wifi-check. Met de Wifi-check wordt er voor gezorgd dat je zorgeloos overal kunt internetten in je huishouden. Wordt op jouw adres glasvezel internet geleverd? Dan kun je ook kiezen voor KPN Glasvezel. Je krijgt voor een kleine meerprijs per maand een evenredige up- en download snelheid. KPN levert je maximaal 500 Mb/s glasvezelinternet, dat is 100 Mb/s meer dan het snelste internet van Ziggo. Vul de internetpostcodecheck in om het totale aanbod van KPN te bekijken.

KPN compleet

Ben je al klant bij KPN mobiel? Dan krijg €5,- korting per maand wanneer je een KPN compleet abonnement afsluit. Het enige wat je hoeft te doen is aan te geven dat je al klant bij KPN of XS4ALL om KPN compleet af te sluiten. Je krijgt dan nog meer voordelen zoals dubbele data voor je mobiele abonnement en gratis onderling bellen met andere KPN of XS4ALL klanten.
50 Mbit/s Alleen internet
42,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
47,50 per maand
check
200 Mbit/s Alleen internet
50,00 per maand
check

KPN internet vergelijken

KPN internet & TV

Bij het instapabonnement van KPN krijg je standaard één HD TV ontvanger. Wanneer je uitgebreidere internet en TV pakketten neemt krijg je daar standaard een extra HD TV ontvanger bij. Bij het snelste pakket van KPN ontvang je twee 4K TV ontvangers. Hiermee kan je dus zorgeloos 4K kwaliteit televisie kijken, mede omdat je een minimale snelheid 150 Mb/s ontvangt.
50 Mbit/s Internet en TV
78 Zenders 57 HD Zenders
52,50 per maand
check
50 Mbit/s Internet en TV
78 Zenders 57 HD Zenders
52,50 per maand
check
100 Mbit/s Internet en TV
78 Zenders 57 HD Zenders
57,50 per maand
check

KPN alles in 1

De alles in 1 pakketten van KPN zijn in principe hetzelfde als de internet en TV pakketten. Het enige verschil is dat je €1,- per maand extra betaald voor een vaste telefoonlijn. Zoals eerder beschreven zou je ook kunnen kijken naar KPN compleet. Dan krijg je extra korting wanneer je al mobiel klant bent of een mobiel abonnement afsluit in combinatie met internet van KPN.
50 Mbit/s Alles in 1
78 Zenders 57 HD Zenders
54,50 per maand
check
50 Mbit/s Alles in 1
78 Zenders 57 HD Zenders
54,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
78 Zenders 57 HD Zenders
59,50 per maand
check

KPN internet in jouw woonplaats

Ben je op zoek naar KPN internet in jouw stad? Hieronder hebben we een aantal steden uitgelicht waarin we de staat van het internet onder de loep nemen. Staat jouw stad er niet tussen dan kun je altijd de internet postcodecheck doen om de situatie op jouw postcode te bekijken.