KPN postcodecheck

Met de KPN postcodecheck krijg je snel een overzicht van welke verschillende internetpakketten er op jouw adres mogelijk zijn en of er en glasvezel verbinding mogelijk is. Als je kiest voor een internet, bellen en tv standaard abonnement met 60 Mbit/s, dan kun je moeiteloos HD televisie kijken. Je televisie wordt namelijk geleverd via de internet verbinding, dit kost dus bandbreedte en daarom is het van belang dat je genoeg snelheid hebt. Bij een 20 Mbit/s abonnement zal er niet altijd voldoende snelheid beschikbaar zijn om de zenders in HD te bekijken. Bovendien krijg je bij een instap abonnement slechts 1 HD tv ontvanger geleverd, bij een standaard abonnement van KPN krijg je 2 HD tv ontvangers.

Als er op je adres een glasvezelaansluiting aanwezig is kan je de glasvezeloptie selecteren tijdens je bestelling. Voor een kleine meerprijs per maand heb je een evenredige up- en downloadsnelheid. Maximaal kan je via glasvezel van KPN 500 Mbit/s halen, dat is 200 Mbit/s meer dan het snelste abonnement van Ziggo. Let op dat glasvezelaansluitingen beperkt aanwezig zijn in Nederland en dat het raadzaam is om eerst de KPN postcodecheck voor internet uitvoeren om je mogelijkheden te bekijken.

Voordelen van
KPN internet
Hoewel de prijzen minder voordelig zijn dan die van de concurrenten, is een abonnement van KPN alsnog aantrekkelijk vanwege de vele voordelen die je krijgt. In het onderstaand overzicht zie je welke abonnementen KPN aanbiedt en wat de voordelen daarvan zijn.