KPN postcodecheck

Wil je weten of je KPN internet kunt ontvangen op jouw postcode? Met de KPN postcodecheck kan je zien welke KPN pakketten er beschikbaar zijn op jouw adres.

Meteen naar KPN

KPN postcodecheck

KPN, uitgeroepen tot groenste provider van Nederland, is één van de grootste en bekendste internetaanbieders van Nederland en biedt ADSL internet aan tot 100 Mb/s aan en glasvezel internet tot 750 Mb/s.

Met de KPN postcodecheck zie je snel wat de maximale internetsnelheid is op jouw adres. Je ziet ook meteen of glasvezel internet mogelijk is.

KPN biedt met KPN Hussel de mogelijkheid om je internet pakket helemaal zelf samen te stellen. Met KPN Hussel ontvang je korting wanneer je meerdere diensten tegelijk afneemt. Denk hierbij aan het combineren van een telefoon abonnement met je internet abonnement.

KPN abonnementen

De meest gekozen KPN abonnementen zijn:

Provider Type internet Pakket Per maand
KPN KPN ADSL 100 Mb/s €42,50
KPN KPN Glasvezel 200 Mb/s €50,00
KPN KPN ADSL 200 Mb/s €50,00
KPN abonnementen

KPN internet en TV

Bij het instapabonnement van KPN krijg je standaard één HD TV ontvanger. Wanneer je uitgebreidere internet en TV pakketten neemt krijg je daar standaard een extra HD TV ontvanger bij. Bij het snelste pakket van KPN ontvang je twee 4K TV ontvangers. Hiermee kan je dus zorgeloos 4K kwaliteit televisie kijken, mede omdat je een minimale snelheid 150 Mb/s ontvangt.
100 Mbit/s Internet en TV
76 Zenders 55 HD Zenders
55,00 per maand
check
100 Mbit/s Internet en TV
76 Zenders 55 HD Zenders
55,00 per maand
check
200 Mbit/s Internet en TV
76 Zenders 55 HD Zenders
62,50 per maand
check

KPN alles in 1

De alles in 1 pakketten van KPN zijn in principe hetzelfde als de internet en TV pakketten. Het enige verschil is dat je €1,- per maand extra betaald voor een vaste telefoonlijn. Zoals eerder beschreven zou je ook kunnen kijken naar KPN compleet. Dan krijg je extra korting wanneer je al mobiel klant bent of een mobiel abonnement afsluit in combinatie met internet van KPN.

Kies je voor het goedkoopste alles in 1 pakket met 40 Mb/s ADSL internet van KPN, dan kijk je moeiteloos HD TV. Bij een abonnement met 20 Mb/s kan er te weinig internetsnelheid beschikbaar zijn om zenders in HD te kijken.

100 Mbit/s Alles in 1
76 Zenders 55 HD Zenders
57,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
76 Zenders 55 HD Zenders
57,00 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
76 Zenders 55 HD Zenders
64,50 per maand
check

KPN buitengebied

Kun je geen ADSL of glasvezel afnemen omdat je in een buitengebied woont? Dan biedt KPN Buitengebied 4G internet wellicht de oplossing. Je krijgt een gemiddelde downloadsnelheid van 20 Mb/s tegen een vaste maandprijs.

KPN Compleet

Ben je al klant bij KPN mobiel? Dan krijg € 5,- korting per maand wanneer je een KPN Compleet abonnement afsluit. Het enige wat je hoeft te doen is aan te geven dat je al klant bij KPN of XS4ALL om KPN compleet af te sluiten. Je krijgt dan nog meer voordelen zoals dubbele data voor je mobiele abonnement en gratis onderling bellen met andere KPN of XS4ALL klanten. Voor nieuwe klanten is KPN Hussel beschikbaar.

KPN internet in jouw woonplaats

Ben je op zoek naar KPN internet in jouw stad? Hieronder hebben we een aantal steden uitgelicht waarin we de staat van het internet onder de loep nemen. Staat jouw stad er niet tussen dan kun je altijd de internet postcodecheck doen om de situatie op jouw postcode te bekijken.