Ziggo postcodecheck

Wil je weten of je ziggo internet kunt ontvangen op jouw postcode? Met de ziggo postcodecheck zie je direct of ziggo bij jou thuis beschikbaar is.

Ziggo postcodecheck

Ziggo is één van de grootste en beste internet aanbieders van Nederland. Ziggo levert aan hun klanten kabel internet en is één van de weinige internet providers die dit type internet aanbieden in Nederland. Ondanks dat kabel internet in bijna heel Nederland beschikbaar is kan het zijn dat je thuis geen Ziggo kunt ontvangen. Wil je zeker weten of je Ziggo kunt ontvangen? Doe dan de Ziggo postcodecheck!

Met de Ziggo postcodecheck krijg je direct te zien of Ziggo internet beschikbaar is op jouw postcode. Daarnaast krijg je een overzicht van alle Ziggo pakketten die worden aangeboden, hierbij kun je zelf kiezen of je alleen internet, internet en TV of Alles in 1 abonnementen van Ziggo te zien krijgt.

Kun je geen Ziggo ontvangen op jouw postcode? Dan kun je altijd contact opnemen met Ziggo om de mogelijkheden te bespreken. Zo kan het zijn dat je woning alleen maar een Ziggo aansluiting mist en dat Ziggo deze aansluiting voor je kan aanleggen.

Ziggo internet

Het internet van Ziggo wordt geleverd door middel van een zogenoemde COAX kabel, dit is dezelfde kabel die gebruikt wordt om het tv signaal te versturen. Met behulp van deze techniek kunnen hoge internetsnelheden bereikt worden. Op dit moment biedt Ziggo een maximale internetsnelheid van 400 Mb/s aan, maar dit kan in de toekomst veel hoger worden. Hiermee is het Ziggo internet een goed alternatief voor glasvezel internet.

Deze hoge snelheid kan Ziggo ook bieden omdat bijna heel het Ziggo internet netwerk bestaat uit glasvezel kabels, alleen het laatste stukje vanaf de wijkkast tot aan de woning is nog een coax kabel. Op de pagina Ziggo glasvezel wordt hier dieper op in gegaan en vind je meer informatie over Ziggo glasvezel.

40 Mbit/s
Alleen internet
43,95
per maand
check
200 Mbit/s
Alleen internet
54,00
per maand
check
400 Mbit/s
Alleen internet
62,50
per maand
check

Ziggo internet vergelijken

Ziggo internet en tv

Ziggo onderscheid zich als internet aanbieder door een zeer uitgebreid televisie aanbod. Naast de vele zenders biedt Ziggo ook de unieke sportzender Ziggo Sport aan. Op Ziggo Sport worden veel sportwedstrijden uitgezonden met als één van de grote blik vangers het formule 1 met Max Verstappen.

Bij een Ziggo internet en krijg je ook gratis toegang tot de Ziggo Go App. Hiermee kun je op al je mobiele apparaten, maar ook op je laptop, alle Ziggo zenders bekijken. Zo heb je altijd een extra scherm maar kun je ook onderweg gebruik maken van het zender aanbod van Ziggo.

40 Mbit/s
Internet en TV
81 Zenders
37 HD Zenders
48,50
per maand
check
200 Mbit/s
Internet en TV
82 Zenders
37 HD Zenders
63,50
per maand
check
400 Mbit/s
Internet en TV
136 Zenders
52 HD Zenders
83,50
per maand
check

Ziggo alles in 1

Naast losse internet pakketten en internet en tv pakketten kun je bij Ziggo ook alles in 1 abonnementen afsluiten. Hierbij krijg je naast internet en televisie ook een vaste telefoon lijn.  Zo heb je alles gemakkelijk in 1 keer geregeld en kun je gebruik maken van de hoge kortingen die bij Ziggo alles in 1 pakketten worden gegeven.

Ook bij een Ziggo alles in 1 pakket krijg je toegang tot de Ziggo sport zender, de Ziggo Go App.

25 Mbit/s
Alles in 1
80 Zenders
36 HD Zenders
39,95
per maand
check
40 Mbit/s
Alles in 1
81 Zenders
37 HD Zenders
49,50
per maand
check
200 Mbit/s
Alles in 1
82 Zenders
37 HD Zenders
64,50
per maand
check

Ziggo internet in jouw woonplaats

Ben je op zoek naar Ziggo internet in jouw stad? Hieronder hebben we een aantal steden uitgelicht waarin we de staat van het internet onder de loep nemen. Staat jouw stad er niet tussen dan kun je altijd de internet postcodecheck doen om de situatie op jouw postcode te bekijken.