Ziggo postcodecheck

Wil je weten of je Ziggo internet kunt ontvangen op jouw postcode? Met de Ziggo postcodecheck zie je direct of Ziggo bij jou thuis beschikbaar is.

Meteen naar Ziggo

Ziggo postcodecheck

Ziggo is één van de grootste en beste internet aanbieders van Nederland. Ziggo levert aan hun klanten kabel internet en is één van de weinige internet providers die dit type internet aanbieden in Nederland. Ondanks dat kabel internet in bijna heel Nederland beschikbaar is, kan het zijn dat je thuis geen Ziggo kunt ontvangen. Wil je zeker weten of je Ziggo kunt ontvangen? Doe dan de Ziggo postcodecheck!

Met de Ziggo postcodecheck krijg je direct te zien of Ziggo internet beschikbaar is op jouw postcode. Daarnaast krijg je een overzicht van alle Ziggo pakketten die worden aangeboden, hierbij kun je zelf kiezen of je alleen internet, internet en TV of Alles in 1 abonnementen van Ziggo te zien krijgt.

Kun je geen Ziggo ontvangen op jouw postcode? Dan kun je altijd contact opnemen met Ziggo om de mogelijkheden te bespreken. Zo kan het zijn dat je woning alleen maar een Ziggo aansluiting mist en dat Ziggo deze aansluiting voor je kan aanleggen.

Ziggo abonnementen

De meest gekozen Ziggo pakketten zijn:

Provider Type internet Pakket Per maand
Ziggo Ziggo Kabel 100 Mb/s €42,50
Ziggo Ziggo Kabel 200 Mb/s €47,00
Ziggo Ziggo Kabel 100 Mb/s €56,00
Ziggo Ziggo Kabel 100 Mb/s €49,00
Ziggo Ziggo Kabel 100 Mb/s €59,75
Ziggo abonnementen

Ziggo internet en tv

Ziggo onderscheid zich als internet aanbieder door een zeer uitgebreid televisie aanbod. Naast de vele zenders biedt Ziggo ook de unieke sportzender Ziggo Sport aan. Op Ziggo Sport worden veel sportwedstrijden uitgezonden met als één van de grote blik vangers het formule 1 met Max Verstappen.

Bij een Ziggo internet en krijg je ook gratis toegang tot de Ziggo Go App. Hiermee kun je op al je mobiele apparaten, maar ook op je laptop, alle Ziggo zenders bekijken. Zo heb je altijd een extra scherm maar kun je ook onderweg gebruik maken van het zender aanbod van Ziggo.

100 Mbit/s Internet en TV
80 Zenders 69 HD Zenders
56,00 per maand
check
200 Mbit/s Internet en TV
80 Zenders 69 HD Zenders
60,50 per maand
check
400 Mbit/s Internet en TV
80 Zenders 69 HD Zenders
65,50 per maand
check

Ziggo alles in 1

Naast losse internet pakketten en internet en tv pakketten kun je bij Ziggo ook alles in 1 abonnementen afsluiten. Hierbij krijg je naast internet en televisie ook een vaste telefoon lijn.  Zo heb je alles gemakkelijk in 1 keer geregeld en kun je gebruik maken van de hoge kortingen die bij Ziggo alles in 1 pakketten worden gegeven.

Ook bij een Ziggo alles in 1 pakket krijg je toegang tot de Ziggo sport zender, de Ziggo Go App.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Ziggo internet in jouw woonplaats

Ben je op zoek naar Ziggo internet in jouw stad? Hieronder hebben we een aantal steden uitgelicht waarin we de staat van het internet onder de loep nemen. Staat jouw stad er niet tussen dan kun je altijd de internet postcodecheck doen om de situatie op jouw postcode te bekijken.