Ziggo postcodecheck

Het voordeel van internet over de kabel is dat de snelheid niet afhankelijk is van de afstand tussen je huis en de wijkcentrale, wat bij ADSL wel het geval is. De kwaliteit van de kabel zelf is daarentegen wel van belang. De aangeboden internet snelheid over de kabel is ook haast altijd de snelheid die je daadwerkelijk thuis ontvangt. Je hebt al kabel internet in huis vanaf 40 Mb/s. Is dat te weinig? Dan heb je de keuze uit 200 Mb/s en maximaal 400 Mb/s.

Wie verslaafd is aan TV kijken kan het beste voor het TV pakket van Ziggo bieden, want Ziggo heeft het meest uitgebreide TV zender aanbod. Wie internet en interactieve TV combineert bij Ziggo krijgt minimaal 81 (37 HD) zenders. Ga je voor het meest complete alles-in-pakket? Dan krijg je maar liefst 136 (48 HD) TV zenders. Bovendien ontvang je altijd video on demand van Ziggo en gratis Ziggo Sport. Veel bezoekers vragen ons vaak on Ziggo ook glasvezel aanbiedt, voor alle informatie over dit onderwerp kun je kijken op de Ziggo Glasvezel pagina.

Als je benieuwd bent of je op jouw postcode ook kabel internet van Ziggo kan ontvangen, vul dan de postcodecheck in.
Veel gestelde vragen
over Ziggo postcodecheck
Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Ziggo is de enige die landelijk kabel internet aanbiedt in Nederland. Alles wat je wilde weten over kabel internet hebben wij verzameld in de veel gestelde vragen die hiernaast staan.

Staat je vraag hier niet bij? Neem contact met ons op via mail.