Glasvezel Arnhem

Glasvezel in Arnhem is voor 12% van de huishoudens beschikbaar. Dit zijn ongeveer 9.200 huishoudens. In 5 wijken en buurten in Arnhem is glasvezel (gedeeltelijk) beschikbaar. Op het netwerk van glasvezel Arnhem bieden 5 glasvezel aanbieders internet aan, daarmee heb je keuze uit 54 glasvezel abonnementen. Is op jouw adres nog geen glasvezel uitgerold? Naast glasvezel heb je in Arnhem ook keuze uit ADSL internet en kabel internet van Ziggo.

Glasvezel vergelijken

Glasvezel internet Arnhem

In Arnhem is voor slechts een klein deel van de huishoudens glasvezel internet beschikbaar. 12% van de huishoudens hebben momenteel de mogelijkheid om een glasvezel internet abonnement af te sluiten. Het grootste deel van de aansluitingen bevindt zich net buiten het centrum van Arnhem.

De wijken waar supersnel glasvezel is uitgerold, liggen versnipperd door Arnhem. Zo kan een deel van Presikhaaf al gebruik maken van glasvezel internet en het noorden van de wijk Klarenbeek. Ook een klein deel van het Statenkwartier beschikt over de mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel internet.

Wanneer in gemeente Arnhem verder wordt gegaan met het uitbreiden van het glasvezel netwerk voor particulieren is niet bekend. Voor de aanleg van een lokaal glasvezel project kun je je als inwoner aanmelden zodra er een project bekend wordt gemaakt. Meestal is er een minimale ondergrens van het aantal aanmeldingen van ongeveer 2500 aanmeldingen waarbij de uitrol van glasvezel door gaat. Zijn er te weinig aanmeldingen? Dan is het een te kostbare operatie en niet rendabel genoeg voor de investeerder.

Zo zijn eerdere projecten in de Laar in Zuid-Arnhem en andere initiatieven in de wijken Hoogkamp en Schaarsbergen afgeblazen door onvoldoende belangstelling.

Waar is glasvezel beschikbaar?

Op dit moment is in een deel van Arnhem glasvezel internet beschikbaar. Met de glasvezel check zie je snel of er op jouw postcode glasvezel internet aanwezig is.

In de volgende wijken in Arnhem is (gedeeltelijk) glasvezel internet beschikbaar:

  • Elden
  • Statenkwartier
  • Presikhaaf 2
  • Velperweg-Noord
  • Klarenbeek

Glasvezel Arnhem

  • 12% glasvezel in Arnhem
  • ± 9.200 huishoudens met glasvezel internet
  • 5 glasvezel aanbieders
  • 54 glasvezel pakketten
  • Maximale downloadsnelheid : 500 Mb/s

Glasvezel vergelijken in Arnhem

Zoek je glasvezel internet in Arnhem? Dan is het handig om alle glasvezel abonnementen te vergelijken en de filters te gebruiken. Vul je postcode en huisnummer in en zie direct welke glasvezel abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres! Met de internet postcodecheck kun je snel, gemakkelijk en uitgebreid glasvezel vergelijken.

Alles in 1 glasvezel Arnhem

Met Alles in 1 glasvezel krijg je naast razendsnel glasvezel internet ook televisie en telefonie in hetzelfde pakket. Diverse providers bieden dit soort pakketten aan. Daarbij verschillen zij in prijs en het aantal zenders dat ze aanbieden in het basis pakket. Glasvezel aanbieders geven vaak hoge kortingen bij Alles in 1 pakketten. Daarom is het bijna altijd gunstig om over te stappen.

Heb je al toegang tot glasvezel internet en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Alles in 1 met glasvezel internet in Arnhem? Providers leveren in Arnhem Alles in 1 abonnementen met glasvezel vanaf 50 Mbit/s tot een internetsnelheid van 500 Mbit/s. Zo kijk je thuis ongestoord met zijn allen tegelijkertijd tv, je favoriete online serie op je laptop of tablet, of speel je een online game zonder ook maar last te hebben van traag internet. Is een vaste telefoon aansluiting naast razendsnel glasvezel internet en een uitgebreid tv-zender pakket een must? Hiervoor betaal je bij Alles in 1 vaak alleen voor de gesprekskosten, de aansluiting zelf is gratis. Providers geven je bovendien vaak een pakketkorting op Alles in 1 met glasvezel. Zo ben je bijna altijd goedkoper uit met een Alles in 1 pakket.

100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
57,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
56,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
66 Zenders 36 HD Zenders
52,50 per maand
check

Alternatieven glasvezel Arnhem

Kun je op jouw adres in Arnhem geen glasvezel ontvangen? Kies dan voor alternatief internet: ADSL of kabel internet. Met ADSL kun je een maximale snelheid van 100Mb/s bereiken. Wil je liever sneller internet dat in de buurt komt van de snelheid van glasvezel internet, kies dan voor kabel internet. Op de pagina internet in Arnhem vind je meer informatie over alternatieven voor glasvezel in Arnhem.

De kans bestaat dat je nog geen toegang hebt tot glasvezel internet in Arnhem. Je hebt dan de keuze tussen ADSL internet vanaf 20 Mbit/s en kabel internet vanaf 40 Mbit/s. Wil je niet teveel betalen voor snel internet? Vergelijk dan alle ADSL abonnementen op jouw postcode. Je vindt alle ADSL internet pakketten tot 200 Mbit/s. Wil je verzekerd zijn van sneller en stabieler internet? Bekijk dan de mogelijkheden voor snel kabel internet op jouw postcode. Kabel internet haal je in huis tot een snelheid van maar liefst 400 Mbit/s.

100 Mbit/s Alleen internet
37,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
35,00 per maand
check
150 Mbit/s Alleen internet
47,45 per maand
check

Glasvezel aanbieders in Arnhem

Arnhem kent verschillende glasvezel aanbieders. De providers bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1 en internet en telvisie. Maar ook abonnementen met alleen glasvezel internet. Wil je meer weten over de specifiek glasvezel aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de glasvezel aanbieder.

Goedkoop glasvezel Arnhem

Ben je op zoek naar goedkoop internet in Arnhem? Omdat er steeds meer concurrentie komt op de glasvezelmarkt, bieden de glasvezel aanbieders steeds vaker goedkoop glasvezel aan. Hieronder vind je de goedkoopste glasvezel abonnementen van de 5 glasvezel aanbieders in Arnhem. Wil je alle glasvezel pakketten vergelijken? Dan kun je hier glasvezel vergelijken.

Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €40,00 Check
Online.nl Online.nl Alleen internet Glasvezel 100 Mb/s €41,50 Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €48,00 Check