Internet Breda

Op zoek naar internet in Breda? Er zijn in de stad Breda drie typen internet beschikbaar: ADSL, Kabel en beperkt glasvezel internet. Wij hebben uitgezocht welk internet er per postcode in Breda aanwezig is. Wil je precies weten wat er in jouw straat aanwezig is? Maak dan gebruik van de internet postcodecheck.

ADSL internet Breda

Er is bijna overal ADSL internet aanwezig in Breda. Het verschilt per postcode welke internet snelheid je kunt behalen. Zo behaal je bijvoorbeeld op de tramsingel een snelheid van 13Mb/s.

Voor een gemiddeld huishouden van vier personen wordt al snel een snelheid van minimaal 50 Mbit/s aangeraden. In bijvoorbeeld in de Heuvel kan je de maximale snelheid van 100 Mbit/s behalen. Doe voor de zekerheid een internet postcodecheck om er achter te komen wat je kan behalen op jouw postcode.

30 Mbit/s Alles in 1
45 Zenders 28 HD Zenders
44,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
89 Zenders 51 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
47,50 per maand
check

Ziggo internet Breda

Internet via de kabel van Ziggo is in heel Breda becshikbaar tot 300 Mbit/s. Ziggo is de enige provider in Nederland die kabel internet aanbiedt. Ze bieden zowel internet als televisie en bellen aan. In de tabel hiernaast zie je de drie verschillende snelheden die Ziggo via kabelinternet aanbiedt.

Ondanks dat Ziggo internet in bijna heel Breda beschikbaar is, kan het voorkomen dat het op jouw adres niet beschikbaar is. Met de Ziggo postcodecheck zie je direct of je Ziggo internet kunt ontvangen. Is het niet beschikbaar dan kun je altijd contact op nemen met Ziggo wat de mogelijkheden zijn

40 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
46,00 per maand
check
75 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
55,50 per maand
check
150 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
60,45 per maand
check

Glasvezel internet Breda

Glasvezel internet in Breda is slechts beperkt aanwezig. Maar 3% van de huishoudens is aangesloten aan het glasvezelnetwerk. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Breda glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Belcrum
  • Hoge Vucht
  • Princenhage
  • Heuvel
50 Mbit/s Alleen Internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
40,00 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
48,00 per maand
check

Internet aanbieders Breda

Breda kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Breda. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Breda

In Breda worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €32,50 Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL 50 Mb/s €30,00 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 40 Mb/s €32,50 Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL 50 Mb/s €48,00 Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €37,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 50 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres