Internet Breda

Op zoek naar internet in Breda? Er zijn in de stad Breda drie typen internet beschikbaar: ADSL, Kabel en beperkt glasvezel internet. Wij hebben uitgezocht welk internet er per postcode in Breda aanwezig is. Wil je precies weten wat er in jouw straat aanwezig is? Maak dan gebruik van de internet postcodecheck.

ADSL internet Breda

Er is bijna overal ADSL internet aanwezig in Breda. Het verschilt per postcode welke internet snelheid je kunt behalen. Zo behaal je bijvoorbeeld op de tramsingel een snelheid van 13Mb/s.

Voor een gemiddeld huishouden van vier personen wordt al snel een snelheid van minimaal 50 Mbit/s aangeraden. In bijvoorbeeld in de Heuvel kan je de maximale snelheid van 100 Mbit/s behalen. Doe voor de zekerheid een internet postcodecheck om er achter te komen wat je kan behalen op jouw postcode.

30 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
47,00 per maand
check
50 Mbit/s Alles in 1
67 Zenders 58 HD Zenders
50,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check

Ziggo internet Breda

Internet via de kabel van Ziggo is in heel Breda becshikbaar tot 300 Mbit/s. Ziggo is de enige provider in Nederland die kabel internet aanbiedt. Ze bieden zowel internet als televisie en bellen aan. In de tabel hiernaast zie je de drie verschillende snelheden die Ziggo via kabelinternet aanbiedt.

Ondanks dat Ziggo internet in bijna heel Breda beschikbaar is, kan het voorkomen dat het op jouw adres niet beschikbaar is. Met de Ziggo postcodecheck zie je direct of je Ziggo internet kunt ontvangen. Is het niet beschikbaar dan kun je altijd contact op nemen met Ziggo wat de mogelijkheden zijn

50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
61,25 per maand
check
1000 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 69 HD Zenders
80,25 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check

Glasvezel internet Breda

Glasvezel internet in Breda is op steeds meer plekken beschikbaar. Inmiddels is 44% van de huishoudens aangesloten aan het glasvezelnetwerk. In 2022 en 2023 worden meerdere wijken aangesloten op het netwerk door KPN. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Breda glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Belcrum
  • Hoge Vucht
  • Princenhage
  • Heuvel
100 Mbit/s Alleen Internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
1000 Mbit/s Alleen Internet
47,50 per maand
check

Internet aanbieders Breda

Breda kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Breda. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Breda

In Breda worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,00 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 50 Mb/s €44,00 Check
Glasvezel check voor jouw adres