Internet Den Helder

Kies je voor glasvezel, kabel of DSL internet? In Den helder zijn deze internettypes alle drie te verkrijgen. Wij hebben per wijk uitgezocht welk internettype beschikbaar is. Echter zijn deze internettypes niet op alle adressen in Den Helder beschikbaar. Ook in de wijken zelf kan de beschikbaarheid verschillen. Dit kun je snel en makkelijk controleren met de internet postcodecheck.

ADSL internet Den Helder

In bijna alle wijken van Den helder is ADSL internet beschikbaar, met uitzondering van de plaats Julianadorp. Let er wel op dat de daadwerkelijke snelheid minder kan zijn. Dit heeft te maken met de afstand tot de wijkcentrale. Dit hoeft echter niet het geval te zijn.

Wil je nagaan welke snelheid beschikbaar is op jouw adres, dan raden we aan om de internet postcodecheck te gebruiken.

100 Mbit/s
Alles in 1
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
34 Zenders
19 HD Zenders
35,00
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo internet Den Helder

Bijna overal in Den Helder is kabelinternet beschikbaar, behalve in de wijk Stad binnen de Linie-Oost. Wil je zien of er kabelinternet op jouw adres beschikbaar is, gebruik dan de internet postcodecheck.

In Nederland is Ziggo de enige provider internet via de kabel aanbiedt. Zij bieden zowel internet als televisie en bellen aan. In de tabel hiernaast zie je de drie verschillende Alles in 1 abonnementen van Ziggo.

40 Mbit/s
Alles in 1
81 Zenders
37 HD Zenders
49,50
per maand
check
200 Mbit/s
Alles in 1
82 Zenders
37 HD Zenders
64,50
per maand
check
400 Mbit/s
Alles in 1
136 Zenders
52 HD Zenders
84,50
per maand
check

Glasvezel internet Den Helder

Op dit moment wordt er in de gemeente Den Helder alleen glasvezel aangeboden in de plaats Julianadorp. Indien aanwezig wordt glasvezel door verschillende internet providers aangeboden. In de tabel zie je een aantal verschillende glasvezel internet pakketten. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

50 Mbit/s
Alleen internet
35,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen Internet
36,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen internet
32,50
per maand
check

Internet aanbieders Den Helder

Den Helder kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Den Helder. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.