Goedkoop internet

Ben je op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Vul je postcode in en zie meteen het goedkoopste abonnement voor jou!

Goedkoop internet

Ben je op zoek naar goedkoop internet? Doe de internet postcodecheck en zie meteen welke internet provider het goedkoopste is op jouw adres. Je krijgt een overzicht van alle internet abonnementen, de goedkoopste staat bovenaan.

Veel providers bieden tegenwoordig goedkope internet abonnementen aan. De één levert goedkoop internet in combinatie met interactieve tv of met gratis tv-zenders. De ander juist voor een vaste lage prijs.

We snappen dat het lastig kan zijn om een goed abonnement te kiezen. Je wilt natuurlijk het goedkoopste internet abonnement, maar met de beste kwaliteit. We helpen je daarom graag met het maken van een keuze door je een overzicht te geven van het beschikbare aanbod op jouw adres.

Goedkoopste internet

De goedkoopste internet pakketten zijn:

Provider Type internet Pakket Per maand
Online.nl Online.nl ADSL 100 Mb/s €43,50
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 ADSL 100 Mb/s €35,50
Online.nl Online.nl Glasvezel 100 Mb/s €44,50
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Glasvezel 50 Mb/s €43,00
Youfone Youfone ADSL 100 Mb/s €41,00
Odido Odido ADSL 50 Mb/s €32,50
Youfone Youfone Glasvezel 100 Mb/s €41,50
Goedkoopste internet

Goedkoop internet en tv

Kun je niet zonder televisie? Kies dan voor een abonnement met goedkoop internet en tv. Hiermee kijk je naar digitale tv met interactieve tv mogelijkheden zoals On Demand, Uitzending gemist en Begin gemist. Ook ontvang je vrijwel alle zenders in High Definition (HD). Daarmee kijk je naar favoriete zenders in hoge kwaliteit. Om je tv-pakket helemaal compleet te maken, bekijk dan providers waar je extra pakketten kunt kiezen, zoals het topsport kanaal Fox Sports, of een zenderpakket voor kinderen.

In het overzicht hiernaast zie je de drie goedkoopste internet en tv abonnementen van dit moment. Wil je meer abonnementen zien? Bekijk dan hier alle internet en tv abonnementen.

100 Mbit/s Internet en TV
46 Zenders 29 HD Zenders
41,00 per maand
check
100 Mbit/s Internet en TV
79 Zenders 58 HD Zenders
50,50 per maand
check
100 Mbit/s Internet en TV
67 Zenders 58 HD Zenders
60,00 per maand
check

Goedkoop internet thuis

Ben je op zoek naar het aller goedkoopste internet thuis? Dan raden we aan voor ADSL internet te kiezen. Ga je voor alleen internet, dan heb je vaak nog een iets lagere internetsnelheid. Maar dit is ruim voldoende om op internet te surfen en te mailen.

100 Mbit/s Alleen internet
43,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
35,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
32,50 per maand
check

Goedkoop alles in 1

Wil je naast moeiteloos kunnen internetten en televisie kijken ook vast bellen? Dan is een goedkoop alles in 1 abonnement vaak de beste keuze. Je bent vrijwel altijd goedkoper uit als je internet, tv en bellen bij dezelfde provider afneemt. Providers geven je namelijk pakketkorting wanneer je alle diensten tegelijk afneemt. Dit kan tot wel enkele tientjes schelen per maand dan wanneer je losse abonnementen zou afsluiten. Wat je krijgt is een goede internetverbinding, interactieve tv en vast bellen. Goedkoop alles in 1 is al beschikbaar vanaf 20 Mb/s tot 500 Mb/s, op sommige adressen zelfs 750 Mb/s. Met een alles in 1 pakket geven veel providers regelmatig ook ander voordeel. Denk hierbij aan een gratis zenderpakket, zoals Fox Sports Eredivisie en Ziggo Sport Formule 1. Ideaal als je graag naar Max Verstappen kijkt of niks van voetbal wil missen. Of een halfjaar lang gratis tv en een Chromecast cadeau.

De abonnementen die we hiernaast tonen zijn de goedkoopste alles in 1 pakketten van dit moment. Wil je meer alles in 1 pakketten bekijken? We tonen je het volledige overzicht van alles in 1 abonnementen hier.

Goedkoopste internet provider

De algemeen goedkoopste internet provider van 2019 is Tele2. Tele2 richt zich puur en alleen nog op goedkope internet abonnementen tot 20 Mb/s met (A)DSL internetverbinding. Tele2 is sinds begin 2019 samengegaan met T-Mobile en levert ook internet diensten via T-Mobile Thuis. Je kunt daarom voor internet abonnementen met een ‘Tele2 prijsje’ maar met hogere snelheden terecht bij T-Mobile Thuis.

Goedkoopste internet

Het goedkoopste internet is van tijd tot tijd een ander abonnement. Dit hangt niet alleen af van jouw postcode en beschikbaarheid op je adres, maar ook of providers aanbiedingen hebben. We raden je daarom aan de postcodecheck te doen. Zo kunnen je precies laten zien wat het goedkoopste internet op jouw adres is.

Internetsnelheid en goedkoop internet

Het goedkoopste internet verschilt per internettype. Zo is algemeen (A)DSL het goedkoopste internet met de laagste internetsnelheid. Zo heb je al een internetabonnement met 20 Mb/s (A)DSL internet. Een prima keuze voor wanneer je een beetje wil surfen op het internet, een video streamen en wat e-mailen. Voor kabel internet is 25 Mb/s de voordeligste internetsnelheid.

Kun je al glasvezel krijgen thuis? Dan heb je met 50 Mb/s internetsnelheid het voordeligste pakket. Maar door acties van providers met bijvoorbeeld een gratis snelheidsupgrade kan het zijn dat een abonnement met 100 Mb/s ineens het goedkoopste internet is. Bekijk daarom altijd met behulp van de postcodecheck wat nu het goedkoopste internet is in combinatie met de internetsnelheid die je zoekt.

Goedkoop internet in jouw woonplaats

Ben je op zoek naar Goedkoop internet in jouw stad? Hieronder hebben we een aantal steden uitgelicht waarin we de staat van het internet onder de loep nemen. Staat jouw stad er niet tussen dan kun je altijd de internet postcodecheck doen om de situatie op jouw postcode te bekijken.