Goedkoop internet

Ben je op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Vul je postcode in en zie meteen het goedkoopste abonnement voor jou!

Goedkoop internet

Ben je op zoek naar goedkoop internet? Doe de internet postcodecheck en zie meteen welke internet provider het goedkoopste is op jouw adres. Je krijgt een overzicht van alle internet abonnementen, de goedkoopste staat bovenaan.

Veel providers bieden tegenwoordig goedkope internet abonnementen aan. De één levert goedkoop internet in combinatie met interactieve tv of met gratis tv-zenders. De ander juist voor een vaste lage prijs.

We snappen dat het lastig kan zijn om een goed abonnement te kiezen. Je wilt natuurlijk het goedkoopste internet abonnement, maar met de beste kwaliteit. We helpen je daarom graag met het maken van een keuze door je een overzicht te geven van het beschikbare aanbod op jouw adres.

Wil je alleen goedkoop internet? Dan schakel je eenvoudig tv en bellen uit in de vergelijker. Dat scheelt je weer in de kosten.

Goedkoop internet abonnement

Wil je graag een goedkoop internet abonnement? Vul dan eerst je postcode in om te zien wat er beschikbaar is op jouw adres. Je kunt vervolgens op een aantal dingen letten die mede de prijs bepalen.

Zo zijn er drie type internetverbindingen: ADSL-, kabel en glasvezel internet. ADSL internet is goedkoper dan kabel- en glasvezel internet. Tegenwoordig wordt glasvezel internet wel steeds goedkoper, maar het scheelt nog altijd een paar euro per maand. Ben je benieuwd of je al glasvezel internet kunt ontvangen? Doe dan de glasvezel check.

Je bent vaak goedkoper uit als je internet en tv (en bellen) bij dezelfde provider afneemt. Providers geven je namelijk vaak korting wanneer je alledrie de diensten tegelijk afneemt. Zo krijg je bijvoorbeeld voor het goedkoopste abonnement met alleen internet een snelheid van 20 Mbit/s, terwijl je bij het goedkoopste alles in 1 pakket een snelheid upgrade krijgt tot 100 Mbit/s.

20 Mbit/s Alles in 1
34 Zenders 19 HD Zenders
35,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
42,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 33 HD Zenders
45,00 per maand
check

Goedkoop internet vergelijken

Goedkoop internet en tv

Kun je niet zonder televisie? Kies dan voor een abonnement met goedkoop internet en tv. Hiermee kijk je naar digitale tv met interactieve tv mogelijkheden zoals On Demand, Uitzending gemist en Begin gemist. Ook ontvang je vrijwel alle zenders in High Definition (HD). Daarmee kijk je naar favoriete zenders in hoge kwaliteit. Om je tv-pakket helemaal compleet te maken, bekijk dan providers waar je extra pakketten kunt kiezen, zoals het topsport kanaal Fox Sports, of een zenderpakket voor kinderen.

In het overzicht hiernaast zie je de drie goedkoopste internet en tv abonnementen van dit moment. Wil je meer abonnementen zien? Bekijk dan hier alle internet en tv abonnementen.

20 Mbit/s Internet en TV
34 Zenders 19 HD Zenders
33,00 per maand
check
100 Mbit/s Internet en TV
70 Zenders 44 HD Zenders
42,50 per maand
check
100 Mbit/s Internet en TV
81 Zenders 33 HD Zenders
45,00 per maand
check

Goedkoop internet thuis

Ben je op zoek naar het aller goedkoopste internet thuis? Dan raden we aan voor ADSL internet te kiezen. Ga je voor alleen internet, dan heb je vaak nog een iets lagere internetsnelheid. Maar dit is ruim voldoende om op internet te surfen en te mailen.

20 Mbit/s Alleen internet
25,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
34,00 per maand
check
20 Mbit/s Alleen internet
27,00 per maand
check

Goedkoop internet in jouw woonplaats

Ben je op zoek naar Goedkoop internet in jouw stad? Hieronder hebben we een aantal steden uitgelicht waarin we de staat van het internet onder de loep nemen. Staat jouw stad er niet tussen dan kun je altijd de internet postcodecheck doen om de situatie op jouw postcode te bekijken.