Internet en TV

Ben je op zoek naar een internet en tv pakket op jouw postcode? Door middel van de internet en tv postcodecheck zie je direct alle pakketten die beschikbaar zijn op jouw postcode.

Internet en TV

Met een internet en tv pakket krijg je, zoals de naam al zegt, internet en interactieve televisie samen in één pakket. Internet en TV pakketten zijn ideaal voor huishoudens die wel gebruik maken van internet en televisie kijken, maar geen behoefte hebben aan een vaste telefoonlijn.

Bijna alle internet providers in Nederland bieden verschillende internet en tv pakketten aan met verschillende internet snelheden en zenderpakketten. Zo is er voor ieder wat wils! Op deze pagina tonen we de verschillende mogelijkheden voor internet en TV.

Goedkoop internet en TV

De goedkoopste internet en TV pakketten zijn:

Provider Type internet Pakket Per maand
Youfone Youfone ADSL 100 Mb/s €41,00
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 ADSL 100 Mb/s €50,50
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Glasvezel 50 Mb/s €58,00
Youfone Youfone Glasvezel 100 Mb/s €51,00
Online.nl Online.nl ADSL 100 Mb/s €60,50
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Glasvezel 100 Mb/s €60,00
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Glasvezel 200 Mb/s €64,00
Odido Odido ADSL 50 Mb/s €47,50
Odido Odido ADSL 100 Mb/s €50,00
Online.nl Online.nl Glasvezel 100 Mb/s €62,50
Goedkoop internet en TV

KPN internet en tv

Wil je graag KPN internet en tv? Dan kun je kiezen uit verschillenden internet en tv pakketten. KPN onderscheid zich door zeer uitgebreide zenderpakketten, snel internet en een goede service. Bij KPN kun je kiezen tussen ADSL en glasvezel internet. Let op, wanneer je glasvezel wilt ontvangen moet je huishouden wel aangesloten zijn op het glasvezel netwerk. Met de glasvezel check kun je zien of je op jouw postcode glasvezel kunt ontvangen.

In de tabel laten we drie KPN internet en tv pakketten zien. Wie je alle KPN pakketten zien? Doe dan de KPN postcodecheck.

100 Mbit/s Internet en TV
76 Zenders 55 HD Zenders
55,00 per maand
check
100 Mbit/s Internet en TV
76 Zenders 55 HD Zenders
55,00 per maand
check
200 Mbit/s Internet en TV
76 Zenders 55 HD Zenders
62,50 per maand
check

Glasvezel internet en tv

Kun je thuis glasvezel internet ontvangen? Dan je ook kiezen voor een glasvezel internet en tv pakket. Glasvezel internet is een redelijk nieuwe soort internet. Door middel van een glasvezel kabel is er een super hoge internetsnelheid mogelijk met op dit moment een maximale snelheid van 750 Mb/s.

Ondanks dat de snelheden met glasvezel internet vele male hoger zijn dan met ADSL internet zijn glasvezel internet en tv pakketten ook te krijgen voor een lage maandprijs.

50 Mbit/s Internet en TV
79 Zenders 58 HD Zenders
58,00 per maand
check
100 Mbit/s Internet en TV
46 Zenders 29 HD Zenders
51,00 per maand
check
100 Mbit/s Internet en TV
166 Zenders 88 HD Zenders
62,50 per maand
check

Internet en TV vergelijken

Voordat je internet en tv pakketten gaat vergelijken is het handig om een internet en tv postcodecheck te doen. Je krijgt een overzicht van de beschikbaarheid van internet pakketten op jouw adres. Je krijgt te zien wat een maximale ADSL snelheid is op jouw postcode maar ook of je kabel en/of glasvezel internet kunt ontvangen en je toegang hebt tot super snel internet.

Op basis van deze gegevens kun je kiezen welk type internet je wilt ontvangen en welke internet snelheid je nodig hebt. Door middel van de filters in de internet en tv vergelijker kun je gemakkelijk al je wensen invoeren en laten wij alleen de internet en tv pakketten zien die aan jouw wensen voldoen.

Internet postcodecheck

Interactieve televisie

Wanneer het gaat om interactieve televisie onderscheiden de internet providers zich door het aanbieden van verschillende zenderpakketten. Deze zenderpakketten bestaan meestal uit alle standaard zenders plus een aantal extra. Heb je een favoriete zender? Bekijk dan goed of deze onderdeel is van het zenderpakket is. Zo niet, dan kun je altijd een extra zender pakket toevoegen.

Online TV kijken

Steeds meer internet en tv providers bieden naast het standaard tv kijken hun diensten ook aan via een tv app, zoals de Ziggo Go app. Zo kun je ook op een mobiel apparaat, zoals je telefoon of tablet, televisie kijken. Makkelijk voor wanneer iedereen thuis iets anders wil kijken maar ook handig voor onderweg.

Internet en tv in jouw woonplaats

Ben je op zoek naar Internet en tv in jouw stad? Hieronder hebben we een aantal steden uitgelicht waarin we de staat van het internet onder de loep nemen. Staat jouw stad er niet tussen dan kun je altijd de internet postcodecheck doen om de situatie op jouw postcode te bekijken.