Glasvezel Helmond

Glasvezel in Helmond is voor 56% van de huishoudens beschikbaar. Dit zijn ongeveer 28.300 huishoudens. In 6 wijken en buurten in Helmond is glasvezel (gedeeltelijk) beschikbaar. Op het netwerk van glasvezel Helmond bieden 5 glasvezel aanbieders internet aan, daarmee heb je keuze uit 54 glasvezel abonnementen. Is op jouw adres nog geen glasvezel uitgerold? Naast glasvezel heb je in Helmond ook keuze uit ADSL internet en kabel internet van Ziggo.

Glasvezel vergelijken

Glasvezel internet Helmond

Op dit moment heeft 56% van de gemeente Helmond glasvezel.

De gemeente Helmond staat erg open voor de innovatie en aanleg van een beter netwerk. Vrijwel alle nieuwbouwwoningen worden voorzien van de mogelijkheid om glasvezel aan te sluiten. In sommige gevallen kan het nog even duren voordat je hier gebruik van kunt maken. Jouw huis is glasvezel klaar, maar misschien is de wijk zelf dat nog niet. Wanneer zowel de wijk als jouw huis glasvezel klaar zijn kun je hier gebruik van maken. Geen zorgen, in 2021 beschikt heel Helmond over Glasvezel.

Waar is glasvezel beschikbaar?

Op dit moment is in een deel van Helmond glasvezel internet beschikbaar. Met de glasvezel check zie je snel of er op jouw postcode glasvezel internet aanwezig is.

In de volgende wijken in Helmond is (gedeeltelijk) glasvezel internet beschikbaar:

 • Brandevoort
 • 't Hout
 • West
 • Binnenstad
 • Oost
 • Industriegebied Zuid

Glasvezel Helmond

 • 56% glasvezel in Helmond
 • ± 28.300 huishoudens met glasvezel internet
 • 5 glasvezel aanbieders
 • 54 glasvezel pakketten
 • Maximale downloadsnelheid : 500 Mb/s

Glasvezel vergelijken in Helmond

Zoek je glasvezel internet in Helmond? Dan is het handig om alle glasvezel abonnementen te vergelijken en de filters te gebruiken. Vul je postcode en huisnummer in en zie direct welke glasvezel abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres! Met de internet postcodecheck kun je snel, gemakkelijk en uitgebreid glasvezel vergelijken.

Alles in 1 glasvezel Helmond

Met Alles in 1 glasvezel krijg je naast razendsnel glasvezel internet ook televisie en telefonie in hetzelfde pakket. Diverse providers bieden dit soort pakketten aan. Daarbij verschillen zij in prijs en het aantal zenders dat ze aanbieden in het basis pakket. Glasvezel aanbieders geven vaak hoge kortingen bij Alles in 1 pakketten. Daarom is het bijna altijd gunstig om over te stappen.

Omdat de beschikbaarheid van glasvezel in Helmond met hoog tempo toeneemt, zijn er ook veel alles in 1 pakketten met glasvezel beschikbaar. Met Alles in 1 glasvezel heb je het gemak van razendsnel glasvezel internet, je favoriete tv-zenders en vaste telefonie in één abonnement. Alles in 1 met glasvezel in Groningen vergelijk je al vanaf 50 Mbit/s.

Welke glasvezel internetsnelheid past het beste bij jouw huishouden? Reken 25 Mbit/s per persoon. Wordt er veel online gestreamd en games gespeeld? Doe daar dan nog 25 Mbit/s extra bij.

100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
57,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
56,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
66 Zenders 36 HD Zenders
52,50 per maand
check

Alternatieven glasvezel Helmond

Kun je op jouw adres in Helmond geen glasvezel ontvangen? Kies dan voor alternatief internet: ADSL of kabel internet. Met ADSL kun je een maximale snelheid van 100Mb/s bereiken. Wil je liever sneller internet dat in de buurt komt van de snelheid van glasvezel internet, kies dan voor kabel internet. Op de pagina internet in Helmond vind je meer informatie over alternatieven voor glasvezel in Helmond.

Is er op jouw adres nog geen glasvezel beschikbaar? In Helmond kan je vrijwel overal kabel en ADSL ontvangen. Met de internet postcodecheck kan je zien welke internetverbindingen je kunt ontvangen (ADSL, kabel & glasvezel) met bijbehorende internetsnelheid.

Wanneer de gemeente glasvezel in jouw wijk wil aanleggen wordt je daar altijd van op de hoogte gesteld. Je kunt dan na afloop van je huidige contract meteen een glasvezel abonnement afnemen. Je kunt dan opnieuw makkelijk vergelijken welke providers de goedkoopste glasvezel abonnementen aanbieden.

100 Mbit/s Alleen internet
37,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
35,00 per maand
check
150 Mbit/s Alleen internet
47,45 per maand
check

Glasvezel aanbieders in Helmond

Helmond kent verschillende glasvezel aanbieders. De providers bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1 en internet en telvisie. Maar ook abonnementen met alleen glasvezel internet. Wil je meer weten over de specifiek glasvezel aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de glasvezel aanbieder.

Goedkoop glasvezel Helmond

Ben je op zoek naar goedkoop internet in Helmond? Omdat er steeds meer concurrentie komt op de glasvezelmarkt, bieden de glasvezel aanbieders steeds vaker goedkoop glasvezel aan. Hieronder vind je de goedkoopste glasvezel abonnementen van de 5 glasvezel aanbieders in Helmond. Wil je alle glasvezel pakketten vergelijken? Dan kun je hier glasvezel vergelijken.

Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €40,00 Check
Online.nl Online.nl Alleen internet Glasvezel 100 Mb/s €41,50 Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €48,00 Check