Glasvezel check

Met behulp van de glasvezel check kun je direct zien of er glasvezel internet beschikbaar is op jouw postcode. Op dit moment leveren internetproviders snelheden van 50 tot 500Mb/s via de glasvezelkabel. Helaas is glasvezel nog lang niet op elke postcode aanwezig. Doe daarom de glasvezel check.

Kun je glasvezel ontvangen? Dan krijg je direct een overzicht van alles glasvezel pakketten die beschikbaar zijn op jouw postcode. Van alleen glasvezel internet tot alles in 1 glasvezel van alle glasvezel aanbieders. Is er geen glasvezel internet aanwezig gebruik dan de internet postcodecheck om andere internetpakketten te zien.

Direct glasvezel vergelijken

Wat is glasvezel internet?

Glasvezel internet is internet dat door een glasvezel kabel geleverd wordt. Door het gebruiken van deze techniek is glasvezel internet super snel en wordt het gezien als de toekomst van het internet.

Een groot obstakel van glasvezel internet is dat het netwerk van glasvezel kabels nog grootendeels aangelegd moet worden. Om dit te doen moet de straat open gemaakt worden wat het uitbreiden van het glasvezel netwerk een grote investering maakt. Om er achter te komen of jij op jouw postcode glasvezel kunt ontvangen kun je de glasvezel check doen.

Glasvezel vergelijken

Waarom glasvezel?

Door de techniek die gebruikt wordt bij glasvezel internet is de verbinding vele malen stabieler in tegenstelling tot ADSL en Kabel internet. Hierdoor zijn er minder storingen, waardoor jij altijd online kunt zijn!

Met glasvezel internet krijg je naast een supersnelle downloadsnelheid ook een super snelle uploadsnelheid die gelijk is aan de downloadsnelheid. De uploadsnelheid heb je om gegevens naar het internet te sturen, op dit moment maken wij hier minder gebruik van maar wanneer wij steeds meer slimme apparaten in huis krijgen zullen wij steeds meer upload snelheid nodig hebben.

Alles in 1 Glasvezel

Ben je op zoek naar een alles in 1 pakket met glasvezel internet? Dat is ook mogelijk! Wanneer je glasvezel op jouw postcode kunt ontvangen dan kun je ook kiezen voor alles in 1 glasvezel. Je ontvangt dan glasvezel internet, televisie en telefoon in één pakket.

Met behulp van de Alles in 1 postcode check kun je alle alles in 1 glasvezel pakketten vergelijken en kiezen wat het beste bij jouw past.

Glasvezel aanbieders

In Nederland zijn er een aantal verschillende glasvezel aanbieders. Wanneer je de glasvezel check gebruikt krijg je direct een overzicht van alle glasvezel aanbieders die op jouw postcode een glasvezel abonnement leveren.

Terwijl je bij alle glasvezel aanbieders de zelfde maximale internetsnelheid kunt ontvangen verschillende de glasvezel aanbieders toch van elkaar. Zo vragen de glasvezel aanbieders verschillende prijzen voor hun pakketten, zoals een lager internetsnelheid voor een lagere maandprijs.

Alle glasvezel aanbieders

Glasvezel aanbiederMinimale maandprijsMeer informatie
KPN Glasvezel43,99Bekijk
Telfort Glasvezel37,50Bekijk
T-Mobile Glasvezel32,50Bekijk
NLE Glasvezel36,-Bekijk
Online.nl Glasvezel48,-Bekijk

Ziggo glasvezel

Veel bezoekers zoeken een glavezel check van Ziggo maar deze bezoekers moeten we helaas teleurstellen. Ziggo levert namelijk geen glasvezel internet aan huishoudens.

Hoe dit precies zit leggen we uit in het artikel : Ziggo glasvezel . Hier leggen we uit hoe het nu echt zit met Ziggo glasvezel en kun je op basis van die informatie zelf de keuze maken tussen Ziggo of glasvezel internet.

KPN glasvezel

De grootste glasvezel aanbieder in Nederland is KPN. Naast het aanbieden van glasvezel internet investeert KPN ook veel in het uitbreiden van het glasvezel netwerk in Nederland.

In het artikel KPN glasvezel vind je meer informatie over KPN glasvezel, het glasvezel netwerk en alternatieve glasvezel aanbieders.
Veel gestelde vragen
over de Glasvezel check
Heb je een vraag over glasvezel internet? Wij helpen je graag!

Glasvezel: de nieuwste en snelste manier om te kunnen internetten. Bekijk hier de veel gestelde vragen over glasvezel internet.
Tip: vul je postcode in en doe de glasvezel check om te zien of je al glasvezel kunt ontvangen.


Staat je vraag hier niet bij? Neem contact met ons op via mail.