ADSL internet in Arnhem

Met de verbeterde techniek van (A)DSL internet is het mogelijk om een internet snelheid tot 100 Mbit/s te behalen. De oplvolger van ADSL, VDSL is maar liefst vijf keer sneller dan haar voorganger. Goed om te weten is dat de nieuwste techniek door de meeste providers geleverd wordt en in het grootste deel van Arnhem leverbaar is. Dit maakt dat de kwaliteit van ADSL internet in Arnhem zeer hoog is.

De exact te behalen snelheid met ADSL internet is afhankelijk van de afstand tussen de wijkcentrale en je woning. Hoe dichter je bij de wijkcentrale woont, des te hoger is de maximaal haalbare ADSL snelheid. Met de nieuwe DSL techniek is de afstand van de wijkcentrale naar je huis wel minder van belang geworden en is de internetsnelheid die geleverd wordt constanter. Wel blijft de kwaliteit van de koperverbinding waarover ADSL geleverd wordt van belang.

Ga met de internet postcodecheck na wat de maximaal haalbare snelheid is van ADSL internet op jouw adres.
100 Mbit/s
ADSL internet
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
30 Mbit/s
ADSL internet
75 Zenders
29 HD Zenders
39,00
per maand
check
20 Mbit/s
ADSL internet
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo internet in Arnhem

25 Mbit/s
Kabel internet
80 Zenders
36 HD Zenders
39,95
per maand
check
200 Mbit/s
Kabel internet
82 Zenders
37 HD Zenders
62,50
per maand
check
400 Mbit/s
Kabel internet
136 Zenders
52 HD Zenders
82,50
per maand
check
Behalve de dekking van ADSL, is de dekking van snel kabel internet in Arnhem ook zeer goed. Kabel internet is namelijk overal in de stad beschikbaar, alleen in het centrum niet. Net als in de andere grote steden wordt kabel internet in Arnhem alleen aangeboden door Ziggo.

Wil je ook kabel internet van Ziggo ontvangen? Gebruik dan eerst de Ziggo postcodecheck om er zeker van te zijn dat je op jouw postcode Ziggo kan ontvangen. Daarna kun je kiezen tussen verschillende Ziggo internet pakketten. In de tabel hebben we er al een aantal voor je uitgelicht.

Glasvezel internet in Arnhem

Arnhem is helaas nog niet heel ver met de aanleg van glasvezel netwerken. Toch is in enkele wijken al wel glasvezel internet beschikbaar. Zie daarvoor het overzicht hieronder.

Wil je er helemaal zeker van zijn of er wel of geen glasvezel beschikbaar is op jouw postcode? Doe dan de glasvezel check. Zo weet je daadwerkelijk of op jouw adres glasvezel internet beschikbaar is. Het kan namelijk nog verschillen per straat binnen de wijk.

Nieuwe kadePresikhaaf
PaasbergKlarenbeek
50 Mbit/s
Glasvezel internet
32,50
per maand
check
50 Mbit/s
Glasvezel internet
36,00
per maand
check
50 Mbit/s
Glasvezel internet
35,00
per maand
check

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.