Internet Arnhem

Hier geven wij informatie over internet in Arnhem. Over de beschikbaarheid van zowel ADSL als kabel en glasvezel internet in Arnhem. Met de internet postcodecheck krijg je direct een overzicht van het internet op jouw adres.

ADSL internet Arnhem

Met de verbeterde techniek van (A)DSL internet is het mogelijk om een internet snelheid tot 100 Mbit/s te behalen. De oplvolger van ADSL, VDSL is maar liefst vijf keer sneller dan haar voorganger. Goed om te weten is dat de nieuwste techniek door de meeste providers geleverd wordt en in het grootste deel van Arnhem leverbaar is. Dit maakt dat de kwaliteit van ADSL internet in Arnhem zeer hoog is.

De exact te behalen snelheid met ADSL internet is afhankelijk van de afstand tussen de wijkcentrale en je woning. Hoe dichter je bij de wijkcentrale woont, des te hoger is de maximaal haalbare ADSL snelheid. Met de nieuwe DSL techniek is de afstand van de wijkcentrale naar je huis wel minder van belang geworden en is de internetsnelheid die geleverd wordt constanter. Wel blijft de kwaliteit van de koperverbinding waarover ADSL geleverd wordt van belang.

Ga met de internet postcodecheck na wat de maximaal haalbare snelheid is van ADSL internet op jouw adres.

20 Mbit/s Alles in 1
34 Zenders 19 HD Zenders
36,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
47,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
50,00 per maand
check

Ziggo internet Arnhem

Behalve de dekking van ADSL, is de dekking van snel kabel internet in Arnhem ook zeer goed. Kabel internet is namelijk overal in de stad beschikbaar, alleen in het centrum niet. Net als in de andere grote steden wordt kabel internet in Arnhem alleen aangeboden door Ziggo.

Wil je ook kabel internet van Ziggo ontvangen? Gebruik dan eerst de Ziggo postcodecheck om er zeker van te zijn dat je op jouw postcode Ziggo kan ontvangen. Daarna kun je kiezen tussen verschillende Ziggo internet pakketten. In de tabel hebben we er al een aantal voor je uitgelicht.

50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
54,00 per maand
check
50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
54,00 per maand
check
250 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 37 HD Zenders
69,00 per maand
check

Glasvezel internet Arnhem

Arnhem is helaas nog niet heel ver met de aanleg van glasvezel netwerken. Toch is in enkele wijken al wel glasvezel internet beschikbaar. Zie daarvoor het overzicht hieronder. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Alle informatie over glasvezel internet in Arnhem vind je op de pagina Glasvezel Arnhem

50 Mbit/s Alleen Internet
32,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
40,00 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
47,50 per maand
check

Internet aanbieders Arnhem

Arnhem kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Arnhem. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Arnhem

In Arnhem worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


AanbiederSoort pakketType internetInternet snelheidPrijs
Tele2 Tele2 Alleen internet ADSL20 Mb/s€26,00Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL100 Mb/s€36,00Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL100 Mb/s€32,50Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL50 Mb/s€30,00Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL50 Mb/s€47,00Check
KPN KPN Alleen internet Glasvezel50 Mb/s€42,50Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel50 Mb/s€48,50Check
Glasvezel check voor jouw adres