Internet thuis

Ben je op zoek naar een internet abonnement voor thuis? Hier vind je alle informatie en kun je direct alle internet thuis abonnementen vergelijken.

Internet voor thuis

Ben je op zoek naar een abonnement voor het beste internet thuis? Met de internet postcodecheck krijg je snel een overzicht van welke internet abonnementen er beschikbaar zijn bij jou thuis.

In de meeste gevallen kun je kiezen tussen ADSL internet, kabel internet van Ziggo en glasvezel internet. Welk internet type jij moet kiezen is afhankelijk van de wensen die jij hebt voor het internet thuis. Op deze pagina bespreken we de verschillen tussen ADSL, kabel en glasvezel internet voor thuis.

Naast de verschillende soorten internet kun je zelf de inhoud van je internet abonnement bepalen. Wil je bijvoorbeeld een alles in 1, internet en tv of alleen razendsnel internet thuis?

Met een alles in 1 internet abonnement ontvang je internet, televisie en telefonie in 1 pakket. Daarnaast geven internet providers vaak kortingen en gratis extra's bij alles in 1 internet abonnementen

Goedkoopste internet thuis

Wil je graag goedkoop internet thuis? Dan zijn er verschillende dingen waar je op kunt letten. Zo is ADSL internet meestal goedkoper dan kabel en glasvezel internet, maar tegenwoordig dalen de prijzen voor glasvezel internet waardoor het soms voordeliger is om voor glasvezel internet te kiezen. Hiervoor moet je wel toegang hebben tot een glasvezel verbinding, met de glasvezel check zie je snel of jij glasvezel internet thuis kunt ontvangen.

Een goedkoop internet abonnement voor thuis heeft meestal wel een lage internetsnelheid als je kiest voor alleen internet thuis. Wanneer je kiest voor een alles in 1 internet abonnement krijg je door de hoge kortingen soms zelfs de maximale ADSL internetsnelheid die bij jou thuis mogelijk is. In de tabel zie je de goedkoopste internet abonnementen voor thuis, hieronder kun je alle soorten internet voor thuis vergelijken.

20 Mbit/s Alleen internet
25,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
34,00 per maand
check
20 Mbit/s Alleen internet
27,00 per maand
check

Internet thuis vergelijken

Glasvezel internet thuis

Wil je thuis graag het allersnelste internet ontvangen? Dan moet je kiezen voor glasvezel internet! Helaas kunnen nog niet alle huishoudens in Nederland glasvezel internet ontvangen omdat zij nog niet aangesloten zijn aan het glasvezel netwerk. Met behulp van de glasvezel check zie je snel of jij glasvezel internet thuis kunt ontvangen.

Kun jij thuis wel glasvezel internet ontvangen, dan heb je een ruime keuze tussen verschillende internet aanbieders. Ondanks dat met glasvezel internet een internet snelheid van 500MB/s kunt behalen leveren de internet aanbieders ook internet abonnementen aan met lagere internetsnelheden voor een lagere prijs. Wil je alle glasvezel pakketten vergelijken? Kijk dan op de glasvezel vergelijken pagina

50 Mbit/s Alleen internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen Internet
44,50 per maand
check
200 Mbit/s Alleen internet
47,49 per maand
check

Ziggo internet thuis

Kun jij thuis geen glasvezel internet ontvangen maar wil je wel super snel internet of wil je internet ontvangen van één van de beste internet aanbieders? Dan kun je kiezen voor een internet abonnement van Ziggo. Ziggo levert internet via de zogenoemde COAX kabel waar via ook het televisie signaal verstuurd wordt. Met behulp van deze techniek kan Ziggo een internet snelheid leveren die in de buurt komt van glasvezel internet.

Naast een hoge internet snelheid krijg je bij een Ziggo alles in 1 internet abonnement ook uitgebreide tv optie met onder andere gratis Ziggo Sport.

25 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
39,95 per maand
check
50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
52,00 per maand
check
250 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 37 HD Zenders
67,50 per maand
check

Internet thuis in jouw woonplaats

Ben je op zoek naar Internet thuis in jouw stad? Hieronder hebben we een aantal steden uitgelicht waarin we de staat van het internet onder de loep nemen. Staat jouw stad er niet tussen dan kun je altijd de internet postcodecheck doen om de situatie op jouw postcode te bekijken.