Internet Den Haag

Als je opzoek bent naar internet in Den Haag dan kun je kiezen uit internetproviders voor een internet pakket. Welke abonnementen je worden aangeboden hangt af van het type internet verbinding dat beschikbaar is op jouw adres. Zo verschilt de beschikbaarheid van ADSL, kabel en glasvezel internet in Den Haag per postcode.

ADSL internet Den Haag

In Den Haag heb je de meeste keuze uit internetproviders wanneer je kiest voor een ADSL internet abonnement. ADSL internet in Den Haag kun je met een internetsnelheid van 20 tot maximaal 200 Mbit/s in de meeste wijken ontvangen. Op dit moment leveren de meeste internetproviders tot een maximale snelheid van 100Mbit/s. Met de internet postcodecheck ga je eenvoudig na met welke snelheid internet bij jou thuis geleverd wordt.

ADSL technieken zijn de laatste maanden flink verbeterd. Waar voorheen sprake was van meer snelheidsverlies vanaf de wijkcentrale naar je woning, is dat tegenwoordig minder een probleem. Door investeringen in het ADSL kopernetwerk is het kwaliteitsverschil tussen ADSL, kabel en glasvezel kleiner geworden. Dat betekent sneller ADSL internet in Den Haag en op jouw adres.

100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
46,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Den Haag

Met Ziggo internet in Den Haag kun je super snel internet ontvangen tot 400Mb/s via het kabel netwerk. Met 400Mb/s heb je ruim genoeg voor een groot gezin met zware gebruikers. Daarom kun je bij Ziggo ook kiezen voor een lagere internet snelheid van 200 , 40 en 25 Mb/s.

Naast razendsnel internet levert Ziggo ook een uitgebreid zender aanbod met genoeg keuze voor iedereen. Ondanks dat Ziggo internet in Den Haag bijna overal beschikbaar is kan het voorkomen dat je het niet kunt ontvangen. Doe de Ziggo postcodecheck om zeker te zijn of jij Ziggo internet kunt ontvangen.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Den Haag

Glasvezel internet in Den Haag is slechts bij 9% van de huidhoudens beschikbaar. Hieronder zie je de wijken van gedeeltelijk glasvezel internet aanwezig is. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Alle informatie over glasvezel internet in Den Haag vind je op de pagina Glasvezel Den Haag

100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Den Haag

Den Haag kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Den Haag. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Den Haag

In Den Haag worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres