ADSL internet in Den Haag
In Den Haag heb je de meeste keuze uit verschillende internetproviders wanneer je kiest voor een DSL internet abonnement. DSL internet met een snelheid van 20 tot 100 Mbit/s is in de meeste wijken in Den Haag beschikbaar. Door de verbeterde techniek van DSL internet is het momenteel mogelijk een maximale snelheid van 100 Mbit/s te behalen. Met de internet postcodecheck kan je nagaan of deze internet snelheid bij jou thuis geleverd kan worden.

Voorheen was er sprake van een hoger snelheidsverlies vanaf de wijkcentrale naar een woonhuis, maar ook dit is de laatste maanden verbeterd. Het kwaliteitsverschil tussen DSL, kabel en glasvezel internet is door deze verbeterde technieken minder geworden.
20 Mbit/s
ADSL internet
22,00
per maand
check
30 Mbit/s
ADSL internet
28,50
per maand
check
20 Mbit/s
ADSL internet
27,00
per maand
check
Ziggo in Den Haag
25 Mbit/s
Kabel internet
80 Zenders
36 HD Zenders
39,95
per maand
check
200 Mbit/s
Kabel internet
82 Zenders
37 HD Zenders
62,50
per maand
check
400 Mbit/s
Kabel internet
136 Zenders
44 HD Zenders
82,50
per maand
check
Wanneer er op jouw woonadres alleen een DSL internet abonnement beschikbaar is met een snelheid tot 20 Mbit/s kan je overwegen een internetprovider te kiezen met kabel internet. Ziggo is de enige provider die kabel internet in Den Haag aanbiedt.

Een internet abonnement bij Ziggo wordt aangeboden vanaf 40 Mbit/s. Deze hoge internet snelheid is ruim voldoende voor gemiddelde huishoudens tot 6 personen om ongestoord te internetten, films te streamen en te gamen op meerdere apparaten tegelijk. Het is mogelijk om een abonnement te kiezen met een snelheid tot 40 Mbit/s, maar deze snelheid biedt Ziggo alleen aan bij een internet, tv (en bellen) abonnement.
Glasvezel internet in Den Haag
Glasvezel internet in Den Haag is in de onderstaande wijken aanwezig. Wanneer je in één van deze wijken woont is het wel aan te raden om met de glasvezel check te controleren of er daadwerkelijk glasvezel beschikbaar is op jouw woonadres. Glasvezel internet is namelijk niet altijd in de gehele wijk beschikbaar, maar alleen in sommige delen.

Laakhaven-westStrijp
De VenenNootdorp
Scheveningen
50 Mbit/s
Glasvezel internet
36,00
per maand
check
200 Mbit/s
Glasvezel internet
42,50
per maand
check
500 Mbit/s
Glasvezel internet
51,50
per maand
check

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.