Internet Den Bosch

In Den Bosch zijn alle typen internet aanwezig, dus ADSL, kabel en glasvezel internet. Ondanks de beperkte beschikbaarheid van glasvezel internet in Den Bosch is er op veel plekker wel razendsnel ADSL beschikbaar.

ADSL internet Den Bosch

ADSL internet in Den Bosch is bijna overal beschikbaar en wordt geleverd via het kopernetwerk oftewel de telefoon lijn. Met ADSL internet kun je maximale internetsnelheid van rond de 250Mb/s behalen. Deze internetsnelheid kun je op veel postcodes in Den Bosch behalen.

Een nadeel van het kopernetwerk is wel dat de snelheid van het internet af neemt over de lengte van de kabel. Hierdoor verschilt de snelheid per postcode. Met de internet postcodecheck zie je snel wat de maximale ADSL snelheid is op jouw postcode.

20 Mbit/s Alles in 1
34 Zenders 19 HD Zenders
35,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
42,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 33 HD Zenders
45,00 per maand
check

Ziggo internet Den Bosch

Door heel Den Bosch kun je kabel internet van Ziggo ontvangen in drie verschillende pakketten. Ziggo biedt zeer uitgebreiden pakketten aan en met een maximale snelheid die in de buurt komt van glasvezel internet.

Wil je er zeker van zijn of je kabel internet kunt ontvangen, doe dan de Ziggo postcodecheck.

50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
52,00 per maand
check
250 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 37 HD Zenders
67,50 per maand
check
500 Mbit/s Alles in 1
125 Zenders 49 HD Zenders
87,50 per maand
check

Glasvezel internet Den Bosch

In Den Bosch is bij slechts 18% van de huishoudens glasvezel internet beschikbaar. Deze huishoudens zijn verspreid over verschillende wijken maar dit kan ook verschillen van postcode tot postcode. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Den Bosch glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Boschveld
  • De Herven
  • Orthen
  • Kruiskamp
50 Mbit/s Alleen internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen Internet
44,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
48,50 per maand
check

Internet aanbieders Den Bosch

Den Bosch kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Den Bosch. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Den Bosch

In Den Bosch worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Template niet gevonden! Glasvezel check voor jouw adres