Glasvezel Den Haag

Glasvezel in Den Haag is voor 9% van de huishoudens beschikbaar. Dit zijn ongeveer 23.000 huishoudens. In 12 wijken en buurten in Den Haag is glasvezel (gedeeltelijk) beschikbaar. Op het netwerk van glasvezel Den Haag bieden 5 glasvezel aanbieders internet aan, daarmee heb je keuze uit 54 glasvezel abonnementen. Is op jouw adres nog geen glasvezel uitgerold? Naast glasvezel heb je in Den Haag ook keuze uit ADSL internet en kabel internet van Ziggo.

Glasvezel vergelijken

Glasvezel internet Den Haag

Zo'n 9% van het totaal aantal huishoudens beschikt over glasvezel. In 2013 is Reggefiber begonnen met het aanleggen van glasvezel in Den Haag in een aantal wijken en bedrijventerreinen.  De wijken De Bras, Singels, Morgenweide en Waterbuurt in het oostelijk beschikken over glasvezel. In 2019 krijgt de wijk Segbroek als eerste stadsdeel ook glasvezel.

Het grootste deel van de glasvezelaansluitingen ligt in de wijken in Oost-Den Haag, rondom de grote wijk Ypenburg. Ook een deel van Scheveningen is voorzien van glasvezelaansluitingen. 

Nieuw glasvezel in Den Haag

Gelukkig krijgt Den Haag eindelijk extra glasvezel verbindingen vanaf juni 2019. Een grootschalig project moet ervoor zorgen dat 33.000 adressen (zowel woon als zakelijk) een glasvezelverbinding krijgen. Het gaat hier om de Haagse wijk Segbroek en zal het eerste stadsdeel zijn met glasvezel.

De gemeente staat steeds meer open voor de aanleg van glasvezel. Den Haag wil als stad de eerste zijn die binnen een jaar over een razendsnelle 5G verbinding beschikt. Dit kan pas goed werken wanneer er veel glasvezel in de stad te vinden is. Zonder glasvezel kunnen er geen snelheden gehaald worden die 5G kunnen ondersteunen.

Ook grote providers zoals KPN en T-Mobile investeren veel in de aanleg van glasvezel in Nederland, waaronder ook Den Haag. Je kan verwachten dat er in de aankomende jaren veel meer glasvezel in Den Haag geplaatst zal worden.

Momenteel kunnen de huishoudens die al wel zijn aangesloten los glasvezel internet afsluiten vanaf 50/50 Mbit/s tot maximaal 500 Mbit/s. Bekijk daarom of op jouw postcode al razendsnel glasvezel internet beschikbaar is. Hoe werkt dat?

Waar is glasvezel beschikbaar?

Op dit moment is in een deel van Den Haag glasvezel internet beschikbaar. Met de glasvezel check zie je snel of er op jouw postcode glasvezel internet aanwezig is.

In de volgende wijken in Den Haag is (gedeeltelijk) glasvezel internet beschikbaar:

 • Duinzigt
 • Waalsdorp
 • Arendsdorp
 • Nassaubuurt
 • Laakhaven-West
 • De Venen
 • Waterbuurt
 • Morgenweide
 • De Bras
 • Singels
 • Ypenburg
 • Bosweide

Glasvezel Den Haag

 • 9% glasvezel in Den Haag
 • ± 23.000 huishoudens met glasvezel internet
 • 5 glasvezel aanbieders
 • 54 glasvezel pakketten
 • Maximale downloadsnelheid : 500 Mb/s

Glasvezel vergelijken in Den Haag

Zoek je glasvezel internet in Den Haag? Dan is het handig om alle glasvezel abonnementen te vergelijken en de filters te gebruiken. Vul je postcode en huisnummer in en zie direct welke glasvezel abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres! Met de internet postcodecheck kun je snel, gemakkelijk en uitgebreid glasvezel vergelijken.

Alles in 1 glasvezel Den Haag

Met Alles in 1 glasvezel krijg je naast razendsnel glasvezel internet ook televisie en telefonie in hetzelfde pakket. Diverse providers bieden dit soort pakketten aan. Daarbij verschillen zij in prijs en het aantal zenders dat ze aanbieden in het basis pakket. Glasvezel aanbieders geven vaak hoge kortingen bij Alles in 1 pakketten. Daarom is het bijna altijd gunstig om over te stappen.

In Den Haag is het ook mogelijk om Alles in 1 abonnementen af te sluiten met glasvezel internet. Kies zelf je internetsnelheid en vergelijk de tv-pakketten vaste beltarieven. Alles in 1 pakketten worden geleverd vanaf 50 Mbit/s tot 500 Mbit/s. Hoe bepaal je de juiste internetsnelheid?

Woon je alleen? Dan kun je meestal met 50 Mbit/s prima uit de voeten. Wanneer je met meerdere personen in huishouden woont is het verstandig te kiezen voor minimaal 100 Mbit/s. Zo kun je allemaal tegelijkertijd zorgeloos gebruik maken van het internet met meerdere apparaten zonder vertraging. Maak je met je huisgenoten zwaar gebruik van het internet door veel online te streamen, uploaden en gamen? Dan raden we je aan te kiezen voor alles in 1 met 200 Mbit/s tot 500 Mbit/s.

100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
57,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
56,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
66 Zenders 36 HD Zenders
52,50 per maand
check

Alternatieven glasvezel Den Haag

Kun je op jouw adres in Den Haag geen glasvezel ontvangen? Kies dan voor alternatief internet: ADSL of kabel internet. Met ADSL kun je een maximale snelheid van 100Mb/s bereiken. Wil je liever sneller internet dat in de buurt komt van de snelheid van glasvezel internet, kies dan voor kabel internet. Op de pagina internet in Den Haag vind je meer informatie over alternatieven voor glasvezel in Den Haag.

In Den Haag heb je de meeste ruime keuze uit ADSL internet. Nog geen glasvezel internet beschikbaar op jouw adres? Dan vindt je waarschijnlijk wel passend ADSL internet. In Den Haag is bijna in alle wijken 20 Mbit/s tot 100 Mbit/s ADSL internet te krijgen. In sommige wijken wordt zelfs 200 Mbit/s ADSL geleverd door de sterk verbeterde kopertechniek. Vul daarom de postcodecheck in om te zien welke ADSL internetsnelheid op jouw adres geleverd wordt.

Is ADSL internet geen optie voor jou, of heb je liever kabel internet? Ziggo levert vanaf 40 Mbit/s tot 400 Mbit/s snel en stabiel kabel internet.

100 Mbit/s Alleen internet
37,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
35,00 per maand
check
150 Mbit/s Alleen internet
47,45 per maand
check

Glasvezel aanbieders in Den Haag

Den Haag kent verschillende glasvezel aanbieders. De providers bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1 en internet en telvisie. Maar ook abonnementen met alleen glasvezel internet. Wil je meer weten over de specifiek glasvezel aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de glasvezel aanbieder.

Goedkoop glasvezel Den Haag

Ben je op zoek naar goedkoop internet in Den Haag? Omdat er steeds meer concurrentie komt op de glasvezelmarkt, bieden de glasvezel aanbieders steeds vaker goedkoop glasvezel aan. Hieronder vind je de goedkoopste glasvezel abonnementen van de 5 glasvezel aanbieders in Den Haag. Wil je alle glasvezel pakketten vergelijken? Dan kun je hier glasvezel vergelijken.

Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €40,00 Check
Online.nl Online.nl Alleen internet Glasvezel 100 Mb/s €41,50 Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €48,00 Check