Internet Bergen op Zoom

Er zijn in de stad Bergen op Zoom drie typen internet beschikbaar: ADSL, Kabel en glasvezel internet. Per wijk wordt bekeken wat er wel en niet beschikbaar is. Met de internet postcodecheck kun je snel en gemakkelijk checken wat voor internet je op jouw postcode kunt ontvangen.

ADSL internet Bergen op Zoom

ADSL internet is in verschillende maximale snelheden mogelijk in Bergen op Zoom, Deze snelheid verschilt per wijk. Zo kun je in Tuinwijk, Gageldonk en Meilust een maximale snelheid van 100Mb/s halen, maar is in de Zeekant een maximale ADSL snelheid van 22Mb/s mogelijk.

ADSL snelheden kunnen per postcode verschillen door bijvoorbeeld de afstand van woning tot de wijkkast. Door de internet postcodecheck kun je bekijken welke maximale snelheid jij kunt ontvangen.

100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
46,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Bergen op Zoom

Kabelinternet kun je via de tv kabel ontvangen en is daarom in bijna heel Bergen op Zoom becshikbaar tot 300 Mbit/s. Wil je het helemaal zeker weten, dan is het aan te raden om de internet postcodecheck in te vullen.

In Bergen op Zoom is Ziggo de enigste aanbieder van kabelinternet. Zij bieden internet los aan maar ook in combinatie met zowel televisie en bellen. In de tabel geven we een overzicht van de drie alles in 1 pakketten die Ziggo aanbiedt.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Bergen op Zoom

Met glasvezel internet kun je super snel internet thuis krijgen, helaas is glasvezel internet nog lang niet overal beschikbaar. Glasvezel internet in Bergen op Zoom is slechts in bij 3% van de huishoudens aanwezig Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Bergen op Zoom glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Havenkwartier
  • Waranda
  • Nieuwbouw bij markizaten
  • Gageldonk
100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Bergen op Zoom

Bergen op Zoom kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Bergen op Zoom. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres