Glasvezel Gouda

Glasvezel in Gouda is voor 44% van de huishoudens beschikbaar. Dit zijn ongeveer 31.300 huishoudens. In 3 wijken en buurten in Gouda is glasvezel (gedeeltelijk) beschikbaar. Op het netwerk van glasvezel Gouda bieden 5 glasvezel aanbieders internet aan, daarmee heb je keuze uit 54 glasvezel abonnementen. Is op jouw adres nog geen glasvezel uitgerold? Naast glasvezel heb je in Gouda ook keuze uit ADSL internet en kabel internet van Ziggo.

Glasvezel vergelijken

Glasvezel internet Gouda

In Gouda is beschikt 44% van alle woningen al over glasvezel. De kans is dus best wel groot dat je glasvezel kunt ontvangen op jouw adres. Er wordt in Gouda veel geïnvesteerd in het glasvezelnetwerk, waardoor er in een korte tijd steeds meer wijken glasvezel kunnen ontvangen.

Op dit moment beschikken drie wijken (gedeeltelijk) over een glasvezelnetwerk in Gouda. Namelijk: Plaswijck, Bloemendaal en Goverwelle. Alle woningen in deze wijken kunnen al gebruik maken van razendsnel glasvezel internet.

Waar is glasvezel beschikbaar?

Op dit moment is in een deel van Gouda glasvezel internet beschikbaar. Met de glasvezel check zie je snel of er op jouw postcode glasvezel internet aanwezig is.

In de volgende wijken in Gouda is (gedeeltelijk) glasvezel internet beschikbaar:

  • Plaswijck
  • Bloemendaal
  • Goverwelle

Glasvezel Gouda

  • 44% glasvezel in Gouda
  • ± 31.300 huishoudens met glasvezel internet
  • 5 glasvezel aanbieders
  • 54 glasvezel pakketten
  • Maximale downloadsnelheid : 500 Mb/s

Glasvezel vergelijken in Gouda

Zoek je glasvezel internet in Gouda? Dan is het handig om alle glasvezel abonnementen te vergelijken en de filters te gebruiken. Vul je postcode en huisnummer in en zie direct welke glasvezel abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres! Met de internet postcodecheck kun je snel, gemakkelijk en uitgebreid glasvezel vergelijken.

Alles in 1 glasvezel Gouda

Met Alles in 1 glasvezel krijg je naast razendsnel glasvezel internet ook televisie en telefonie in hetzelfde pakket. Diverse providers bieden dit soort pakketten aan. Daarbij verschillen zij in prijs en het aantal zenders dat ze aanbieden in het basis pakket. Glasvezel aanbieders geven vaak hoge kortingen bij Alles in 1 pakketten. Daarom is het bijna altijd gunstig om over te stappen.

Wanneer je een alles in 1 met glasvezel neemt krijg je razendsnel internet, televisie en bellen in één pakket. In Gouda kan je bij alle grote providers glasvezel afnemen. Je hebt dus een ruime keuze aan goede providers die allemaal hun eigen prijzen hanteren. Zo kan je altijd kiezen voor de voordeligste provider met glasvzel.

De beschikbaarheid van glasvezel neemt alleen maar toe in Gouda. Er wordt steeds meer geïnvesteerd in het glasvezelnetwerk. In de aankomende drie jaar wil de gemeente Gouda glasvezel leveren aan 30.000 woningen.

100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
57,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
56,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
66 Zenders 36 HD Zenders
52,50 per maand
check

Alternatieven glasvezel Gouda

Kun je op jouw adres in Gouda geen glasvezel ontvangen? Kies dan voor alternatief internet: ADSL of kabel internet. Met ADSL kun je een maximale snelheid van 100Mb/s bereiken. Wil je liever sneller internet dat in de buurt komt van de snelheid van glasvezel internet, kies dan voor kabel internet.

Woon je in Gouda en beschik je nog niet over een glasvezelverbinding in jouw huis? Geen zorgen, er zijn genoeg goede alternatieven. Zo kan je altijd genieten van razendsnel internet, televisie en bellen.

Mocht het zo zijn dat er glasvezel aangelegd wordt terwijl je net een nieuw internet abonnement hebt afgesloten. Je kunt na een jaar altijd overstappen, zodat je vooralsnog kunt genieten van glasvezel als je dat wilt. Bij sommige providers zoals KPN krijg je altijd glasvezel in plaats van ADSL als dat beschikbaar is.

100 Mbit/s Alleen internet
37,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
35,00 per maand
check
150 Mbit/s Alleen internet
47,45 per maand
check

Glasvezel aanbieders in Gouda

Gouda kent verschillende glasvezel aanbieders. De providers bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1 en internet en telvisie. Maar ook abonnementen met alleen glasvezel internet. Wil je meer weten over de specifiek glasvezel aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de glasvezel aanbieder.

Goedkoop glasvezel Gouda

Ben je op zoek naar goedkoop internet in Gouda? Omdat er steeds meer concurrentie komt op de glasvezelmarkt, bieden de glasvezel aanbieders steeds vaker goedkoop glasvezel aan. Hieronder vind je de goedkoopste glasvezel abonnementen van de 5 glasvezel aanbieders in Gouda. Wil je alle glasvezel pakketten vergelijken? Dan kun je hier glasvezel vergelijken.

Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €40,00 Check
Online.nl Online.nl Alleen internet Glasvezel 100 Mb/s €41,50 Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €48,00 Check