Glasvezel Apeldoorn

Glasvezel in Apeldoorn is voor 14% van de huishoudens beschikbaar. Dit zijn ongeveer 22.300 huishoudens. In 6 wijken en buurten in Apeldoorn is glasvezel (gedeeltelijk) beschikbaar. Op het netwerk van glasvezel Apeldoorn bieden 5 glasvezel aanbieders internet aan, daarmee heb je keuze uit 54 glasvezel abonnementen. Is op jouw adres nog geen glasvezel uitgerold? Naast glasvezel heb je in Apeldoorn ook keuze uit ADSL internet en kabel internet van Ziggo.

Glasvezel vergelijken

Glasvezel internet Apeldoorn

In Apeldoorn is slechts 14% glasvezel internet uitgerold. Hierdoor heeft slechts een klein deel van de huishoudens in Apeldoorn toegang tot supersnel glasvezel internet. KPN heeft de aanleg van glasvezel al een aantal jaren op een laag pitje gezet, omdat de provider zich focust op het verbeteren van het bestaande kopernetwerk.

Momenteel heeft een aantal wijken in het noordoosten van Apeldoorn toegang tot glasvezel internet. Hierbij gaat het om de aangrenzende wijken Sluisoord, de Mheen, Zevenhuizen, Welgelegen en Osseveld. Ook een deel van de huishoudens in Apeldoorn-Oost kan al gebruik maken van een supersnelle glasvezel verbinding.

Mogelijk wordt binnenkort de wijk De Parken als eerstvolgende aangesloten op glasvezel internet als er voldoende animo voor is. De gemeente Apeldoorn heeft de vraag neergelegd bij glasvezelpartij Reggefiber. Daarnaast hebben enkele buitengebieden van Apeldoorn - samen de Veluwe-Oost -groen licht gekregen voor de aanleg van glasvezel internet.

Waar is glasvezel beschikbaar?

Op dit moment is in een deel van Apeldoorn glasvezel internet beschikbaar. Met de glasvezel check zie je snel of er op jouw postcode glasvezel internet aanwezig is.

In de volgende wijken in Apeldoorn is (gedeeltelijk) glasvezel internet beschikbaar:

 • Sluisoord
 • De Mheen
 • Osseveld
 • Zevenhuizen
 • Welgelegen
 • Apeldoorn-Oost

Glasvezel Apeldoorn

 • 14% glasvezel in Apeldoorn
 • ± 22.300 huishoudens met glasvezel internet
 • 5 glasvezel aanbieders
 • 54 glasvezel pakketten
 • Maximale downloadsnelheid : 500 Mb/s

Glasvezel vergelijken in Apeldoorn

Zoek je glasvezel internet in Apeldoorn? Dan is het handig om alle glasvezel abonnementen te vergelijken en de filters te gebruiken. Vul je postcode en huisnummer in en zie direct welke glasvezel abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres! Met de internet postcodecheck kun je snel, gemakkelijk en uitgebreid glasvezel vergelijken.

Alles in 1 glasvezel Apeldoorn

Met Alles in 1 glasvezel krijg je naast razendsnel glasvezel internet ook televisie en telefonie in hetzelfde pakket. Diverse providers bieden dit soort pakketten aan. Daarbij verschillen zij in prijs en het aantal zenders dat ze aanbieden in het basis pakket. Glasvezel aanbieders geven vaak hoge kortingen bij Alles in 1 pakketten. Daarom is het bijna altijd gunstig om over te stappen.

Met de internet postcodecheck zie je eenvoudig of je naast alleen internet met glasvezel ook alles in 1 met glasvezel kunt krijgen op je postcode. Met alles in 1 heb je naast een razendsnelle internetverbinding ook een uitgebreid tv-zender pakket met HD-zenders en een gratis vaste telefoon aansluiting. Je hebt al alles in 1 met glasvezel vanaf 50 Mb/s. Wil je echt het allersnelste glasvezel internet in combinatie met tv en bellen? Vergelijk dan glasvezel alles in 1 tot 500 Mb/s internetsnelheid op jouw adres.

100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
57,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
56,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
66 Zenders 36 HD Zenders
52,50 per maand
check

Alternatieven glasvezel Apeldoorn

Kun je op jouw adres in Apeldoorn geen glasvezel ontvangen? Kies dan voor alternatief internet: ADSL of kabel internet. Met ADSL kun je een maximale snelheid van 100Mb/s bereiken. Wil je liever sneller internet dat in de buurt komt van de snelheid van glasvezel internet, kies dan voor kabel internet. Op de pagina internet in Apeldoorn vind je meer informatie over alternatieven voor glasvezel in Apeldoorn.

Helaas bestaat de kans dat op jouw adres in Apeldoorn nog geen glasvezel internet is uitgerold. Vergelijk in dat geval het snelle en stabiele kabel internet op jouw postcode. Kabel internet vergelijk je al vanaf 40 Mb/s, tot maar liefst 400 Mbit/s en is in Apeldoorn bijna overal beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een goede ADSL verbinding op jouw postcode? Met de internet postcodecheck vind je alle ADSL pakketten vanaf 20 Mb/s tot 100 Mbit/s.

100 Mbit/s Alleen internet
37,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
35,00 per maand
check
150 Mbit/s Alleen internet
47,45 per maand
check

Glasvezel aanbieders in Apeldoorn

Apeldoorn kent verschillende glasvezel aanbieders. De providers bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1 en internet en telvisie. Maar ook abonnementen met alleen glasvezel internet. Wil je meer weten over de specifiek glasvezel aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de glasvezel aanbieder.

Goedkoop glasvezel Apeldoorn

Ben je op zoek naar goedkoop internet in Apeldoorn? Omdat er steeds meer concurrentie komt op de glasvezelmarkt, bieden de glasvezel aanbieders steeds vaker goedkoop glasvezel aan. Hieronder vind je de goedkoopste glasvezel abonnementen van de 5 glasvezel aanbieders in Apeldoorn. Wil je alle glasvezel pakketten vergelijken? Dan kun je hier glasvezel vergelijken.

Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €40,00 Check
Online.nl Online.nl Alleen internet Glasvezel 100 Mb/s €41,50 Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet Glasvezel 50 Mb/s €48,00 Check