Energiebedrijf NLE gaat alles-in-1 pakket aanbieden

Energiebedrijf NLE gaat alles-in-1 pakket aanbieden De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) gaat naast elektriciteit en gas nu ook internet, tv en telefonie aanbieden. De NLE is de eerste energieleverancier die een alles in 1 pakket introduceert en gaat dat doen onder de naam NLEx. Het wil bestaande providers uitdagen op het gebied van prijs, snelheid en service.

DSL en Glasvezel internet bij NLEx

NLEx heeft de ambitie om snel internet te leveren. De NLEx gaat zowel DSL als Glasvezel aanbieden. Het gaat in prijs geen onderscheid maken in de 20, 50 en 100 Mbit/s abonnementen met DSL internet. Zo haal je dus altijd de maximaal haalbare snelheid. Bij de glasvezel abonnemeten wordt er echter wel onderscheid gemaakt. NLEx wilt elke klant een standaard wifi-versterker aanbieden zodat klanten binnenshuis hun internet kunnen versterken. Daarnaast bieden zij ook de mogelijkheid om een uitgebreide rapportage te ontvangen van de Wi-fi in je huis.

NLE zal gebruik gaan maken van het netwerk van KPN en zegt de diensten goedkoper aan te kunnen bieden dan concurrenten van een alles-in-1 pakket. Ze willen dit realiseren door slim in te kopen en doordat ze al veel bestaande klanten hebben. Wanneer je al energie afneemt bij de NLE, dan krijg je € 25,- cashback wanneer je een alles-in-1 pakket afneemt.

De pakketten van NLEx

Zoals eerder vermeld gaat de NLEx verschillende abonnementen aanbieden. Je kan kiezen tussen DSL en Glasvezel internet. Echter is Glasvezel internet nog niet overal beschikbaar. Met de internet postcodecheck kan je achterhalen of er Glasvezel beschikbaar is op je adres. In onderstaande tabel staan de verschillende abonnementen van NLEx.

Provider Abonnement Gemiddeld maandtarief
Logo NLEx 20 / 2 Mbit/s DSL
70 TV-zenders
0,10 ct p/m
29,95
Logo NLEx 50 / 5 Mbit/s DSL
70 TV-zenders
0,10 ct p/m
29,95
Logo NLEx 100 / 10 Mbit/s DSL
70 TV-zenders
0,10 ct p/m
29,95
Logo NLEx 50 / 50 Mbit/s Glasvezel
70 TV-zenders
0,10 ct p/m
43,50
Logo NLEx 100 / 100 Mbit/s Glasvezel
70 TV-zenders
0,10 ct p/m
51,00
Logo NLEx 500 / 500 Mbit/s Glasvezel
70 TV-zenders
0,10 ct p/m
67,50

De NLEx heeft met deze abonnementen goedkope alles-in-1 pakketten geïntroduceerd. Het voordeel van deze pakketten is dat je niets meer betaalt voor televisie en telefonie. De prijzen in bovenstaande tabel zijn de gemiddelde maandprijzen. De totale kosten worden gedeeld door het aantal maanden van het contract. Eventuele kortingsacties zijn hierbij verrekend.