Glasvezel internet in steeds meer steden beschikbaar

Glasvezel internet in steeds meer steden beschikbaar
Het is een trend die al een tijd bezig is. Nu krijgen steeds meer huishoudens in steden en dorpen de beschikking over een glasvezelaansluiting. Dit is goed nieuws voor deze huishoudens want hierdoor hebben de huishoudens een stabielere en snellere internetverbinding.

Zuid-Holland en Noord-Brabant populair met aansluiten

Uit gegevens van deze site zien we dat veel steden en dorpen in Zuid-Holland en Noord-Brabant onlangs zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk. Partijen zoals KPN en T-Mobile zijn hier druk bezig om het aantal aansluitingen te vergroten. Denk hierbij aan steden als:

Internetproviders willen ook steeds meer in buitengebieden een snellere glasvezel internetverbinding beschikbaar maken. Wanneer er een partij begint met de aanleg van glasvezel in jouw wijk, is het aan te raden om hier gebruik van te maken. Je kunt gratis de glasvezelaansluiting naar jouw woning laten leggen. Later kan je altijd nog beslissen of je wel of niet direct een glasvezel abonnement wilt.

Doe de internet postcodecheck om te zien welke abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres.

Aanleg glasvezel internet blijft stijgen in grote steden

Naast de kleinere steden en dorpen worden ook steeds meer wijken in grote steden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Over het algemeen zie je dat in de grote steden vooral de buitenwijken worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Projecten binnen het centrum zijn vaak wat lastiger en duurder. Gelukkig zien we wel dat er op steeds meer plekken binnen het centrum van grote steden ook projecten worden gestart om glasvezel aan te leggen.