Internet postcode check verwacht sneller internet van Tele2

Internet postcode check verwacht sneller internet van Tele2De internet postcode check, die kan achterhalen wat de maximaal haalbare internetsnelheid is op een adres, ziet de DSL internet snelheid fors stijgen in Nederland.

Tele2 DSL internet wordt sneller

De reden dat de DSL internet snelheid zo forst stijgt, is te danken aan de investeringen van KPN in zijn kopernetwerk. Door nieuwe technieken toe te passen weten zij bij veel huishoudens in Nederland al een verbinding van 100 Mbit/s aan te bieden. Daarbij zal het mogelijk worden om op bepaalde plaatsen in Nederland een 200 Mbit/s verbinding aan te bieden. Dit is dus goed nieuws voor andere internet providers die gebruik willen maken van het KPN netwerk.

Tele2 is dus zo’n internet provider die hier gebruik van gaat maken. Onlangs is bekend gemaakt dat zij een deal met KPN hebben gesloten voor de toegang tot de nieuwe DSL internet snelheid tot wel 100 Mbit/s. Wanneer Tele2 deze snelheid voor zijn klanten gaat aanbieden, is nog niet bekend gemaakt. Internet provider Online heeft tevens een deal gemaakt met KPN, hier is verder nog niet veel over bekend.

Tele2 internet postcode check

Wanneer we de internet postcode check uitvoeren, zien we dat Tele2 momenteel een maximale snelheid van 40 Mbit/s kan leveren. Het laagste abonnement dat Tele2 momenteel aanbiedt, bevat een 20 Mbit/s internetsnelheid. Deze abonnementen zijn bovendien zeer goedkoop, voor nog geen € 30,- per maand heb je al snel internet. De uploadsnelheid bij een 20 Mbit/s abonnement bedraagt 2 Mbit/s, bij het 40 Mbit/s abonnement is de uploadsnelheid 4 Mbit/s.

InternetproviderInternetMaandprijs

Tele2 logo

20 Mbit/s€ 20,25
Inclusief korting en eenmalige kosten

Tele2 logo

40 Mbit/s€ 22,50
Inclusief korting en eenmalige kosten

Bij Tele2 krijg je de eerste drie maanden voor slechts € 15,- per maand. Je voordeel loopt bij het internet light abonnement dus op tot € 7,- per maand gedurende de eerste drie maanden. Vanaf het internet basis abonnement is dit voordeel zelfs € 10,- per maand gedurende de eerste drie maanden. Let op dat de daadwerkelijk geleverde internetsnelheid kan variëren, dit hangt af van bijvoorbeeld de afstand tussen de wijkcentrale en je woning. Wanneer de afstand minder dan 1 KM is, zul je hier weinig hinder van merken. Wanneer de afstand echter groter is dan 1 KM kun je een minder hoge internetsnelheid geleverd krijgen.