Internet postcodecheck voor internet en TV van Ziggo

Internet postcodecheck voor internet en TV van ZiggoZiggo heeft onlangs de internet snelheid van zijn abonnementen verhoogd, een internet postcodecheck kan achterhalen of dit op uw adres beschikbaar is.

Internet postcodecheck voor Ziggo

Ziggo heeft deze maand de snelheden van zijn abonnementen verhoogd met uitzondering van de goedkoopste abonnementen. Voorheen boodt Ziggo internet en TV abonnementen aan met 30/90/180 Mbit/s. Nu zijn de snelheden verhoogd van, 90 Mbit/s naar 120 Mbit/s en 180 Mbit/s naar 200 Mbit/s. Om te kijken of deze snelheid beschikbaar is op uw adres, is het raadzaam om een internet postcodecheck uit te voeren.

De internet en TV abonnementen van Ziggo zijn tevens zeer voordelig. Met een ruim aanbod aan TV zenders en een hoge internet snelheid is het niet meer dan logisch dat Ziggo verkozen is tot de beste internetprovider 2015 door tweakers. Hieronder hebben wij een overzicht opgesteld van de internet postcodecheck bij Ziggo.

InternetproviderInternet en TVMaandprijs

Ziggo logo

40 Mbit/s
60 zenders – 27 HD
€ 41,18 Inclusief korting

Ziggo logo

120 Mbit/s
60 zenders – 27 HD
€ 48,18 Inclusief korting

Ziggo logo

200 Mbit/s
60 zenders – 27 HD
€ 55,18 Inclusief korting

In het overzicht is de maandprijs berekend inclusief de korting. Het is bij Ziggo tevens mogelijk om voor een interactieve HD recorder te kiezen bij een Internet en TV abonnement in plaats van een interactieve HD ontvanger. De huur voor de interactieve HD recorder bedraagt eenmalig € 49,-. Uiteraard profiteert men nog steeds van de 6 maanden korting die Ziggo aanbiedt.

Waarom kiezen voor internet en TV van Ziggo

Ziggo is momenteel de beste internetprovider van Nederland. Daarbij zijn zij tevens de goedkoopste kabel internetprovider. Hoewel UPC sneller internet aanbiedt bij zijn goedkoopste internet abonnement, is het internet en tv abonnement van Ziggo met snel internet goedkoper dan die van UPC.

InternetproviderInternet en TVMaandprijs

Ziggo logo

120 Mbit/s
60 zenders – 27 HD
€ 48,18 Inclusief korting

UPC logo

50 Mbit/s
50 zenders – 15 HD
€ 47,42 Inclusief korting

Niet alleen zien we bij een internet postcodecheck dat Ziggo goedkoper is dan UPC, tevens bieden zij een uitgebreider TV pakket aan. Met 10 meer digitale zenders en 1 extra HD zender lopen zij vooruit op UPC.

» Internet postcodecheck voor alle providers