Internet thuis kiezen op jouw adres

prijswijzigingen providers
Nu veel mensen steeds meer thuiswerken is het belangrijk dat je internet goed werkt. Dit is daarom een goed moment om te kijken of jij nog bij de juiste provider zit en een passend internet abonnement hebt. In dit artikel bespreken we de populairste internet thuis abonnementen van 2020.

Wat is een internet thuis abonnement?

Voordat we de populairste internet thuis abonnementen tonen, eerst een korte uitleg: want wat is internet thuis eigenlijk? Internet thuis is een abonnement waarbij je alleen internet, internet & TV of alles in 1 afneemt. Alles wat dus te maken heeft met het internet in huis.

Je kunt dus verschillende soorten internet thuis abonnementen kiezen. Naast het type abonnement moet je ook een keuze maken tussen een DSL-, kabel- of glasvezel verbinding. Welke internet verbinding jij kunt ontvangen is afhankelijk van je adres. We raden daarom aan om de internet postcodecheck te doen. Je ziet meteen uit welke abonnementen jij kunt kiezen.

Internet thuis providers

Er zijn veel internet thuis providers. En dit is voordelig voor jou, want zo is er altijd wel een provider die goed bij jou past. Providers zoals KPN, Ziggo en XS4ALL bieden uitgebreide pakketten en uitstekende klantenservice aan. Hier betaal je vaak wat meer voor, maar krijg je ook veel voor terug. Wil jij gewoon een basis internet pakket? Dan kun je goed terecht bij Tele2, Online.nl of Budget Alles in 1.

logo T-Mmobile
logo KPN
logo Tele2
logo Budget Alles in 1

logo XS4ALL
logo Ziggo
logo Online.nl

Populaire internet thuis abonnementen 2020

Heb je geen zin om zelf uit te zoeken welk abonnement het beste bij je past? Bekijk dan de top 5 van meest populaire internet thuis abonnementen in 2020.

Provider Minimale snelheid Vanaf prijs p/m
Ziggo 50 Mb/s €52,50 Check
Budget Alles in 1 100 Mb/s €34,00 Check
T-Mobile 100 Mb/s €35,00 Check
Online.nl 100 Mb/s €40,50 Check
KPN 200 Mb/s €62,00 Check

De populairste internet thuis pakketten met een minimale snelheid van 50Mb/s.

Vergelijken internet providers

Voordat je een internet abonnement afsluit, raden wij je aan om de internet postcodecheck te doen. Vul je postcode en huisnummer in en wij tonen direct de best passende internet abonnementen. Voor iedereen is het beste internet namelijk net even anders. En ligt vaak aan je adres en eigen wensen.

Doe de Internet postcodecheck.