Kabel Ziggo postcodecheck

kabel ziggo postcodecheck

Bij kabel internet wordt de internet geleverd via de coax kabel. Het voordeel van internet via de vaste kabel is dat er een hoge internetsnelheid bereikt kan worden. Op dit moment kan er een internetsnelheid van maximaal 300Mb/s behaald worden, dit is na glasvezel de snelste vorm van internet.

Voordelen van kabelinternet

Het eerste voordeel van kabelinternet is dat snelheid, met de huidige technieken ligt de maximale snelheid op dit moment rond de 300Mb/s. In de toekomst kan deze snelheid nog hoger komen te liggen. In tegenstelling tot ADSL internet is de snelheid niet afhankelijk van de afstand tussen je woning en de wijkcentrale waardoor de daadwerkelijke ontvangen snelheid vrijwel altijd gelijk is aan de aangeboden snelheid. De kwaliteit van de kabel die in je woning ligt kan wel van impact zijn op de snelheid.

Ten tweede is het kabelnetwerk zeer uitgebreid waardoor kabelinternet vrijwel overal in Nederland beschikbaar is. Omdat glasvezelinternet nog maar in beperkte mate aanwezig is in Nederland is kabelinternet voor veel huishoudens het beste alternatief om toch snel internet te kunnen ontvangen. Helaas is kabelinternet ook niet overal beschikbaar, om te zien of jouw postcode kabelinternet kan ontvangen kun je de internet postcodecheck invullen.

Ziggo als kabel provider

In Nederland is Ziggo de grootste kabelinternet provider met een marktaandeel van meer dan 95%. Er is helaas geen keuze voor een andere providers voor kabelinternet. Kabelinternet van Ziggo kun je ontvangen in verschillende pakketten : alleen kabelinternet, kabelinternet met tv en een Alles-in-1 pakket. Hieronder hebben we de Alles-in-1 pakketten alvast op een rij gezet, gebruik de Ziggo postcodecheck om alle pakketten te bekijken.

25 Mbit/s Kabel internet
80 Zenders 36 HD Zenders
39,95 per maand
check
200 Mbit/s Kabel internet
82 Zenders 37 HD Zenders
64,50 per maand
check
400 Mbit/s Kabel internet
136 Zenders 52 HD Zenders
84,50 per maand
check