Budget Alles in 1

Wil je weten of je Budget Alles in 1 internet kunt ontvangen op jouw postcode? Met de postcodecheck kan je zien welke pakketten er beschikbaar zijn op jouw adres.

Budget Alles in 1

Budget Alles in 1 (voorheen NLEx) biedt sinds 2016 naast elektriciteit en gas ook internet, tv en telefonie aan.

NLE is de eerste energieleverancier die een alles-in-1 pakket heeft geïntroduceerd. Budget Alles in 1 is overgegaan op het aanbieden van internetabonnementen om bestaande providers te blijven uitdagen op het gebied van prijs, snelheid, service en innovatie.

Budget Alles in 1 abonnementen

Bekijk hieronder de meest gekozen Budget Alles in 1 abonnementen.

Provider Type internet Pakket Per maand
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 ADSL 100 Mb/s €35,50
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Glasvezel 50 Mb/s €43,00
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Glasvezel 100 Mb/s €45,00
Budget Alles in 1 abonnementen

Budget Alles in 1 ADSL

Budget Alles-in-1 heeft de ambitie om snel internet te leveren en levert zowel ADSL als glasvezel internet. Budget Alles-in-1 maakt voor haar diensten gebruik van het vertrouwde KPN netwerk en claimt haar diensten goedkoper aan te kunnen bieden dan andere providers met een alles in 1 pakket door slim in te kopen en gebruik te maken van haar al bestaande (energie) klanten.

Omdat snel internet een belofte is van Budget Alles-in-1 maakt de provider geen onderscheid in prijs tussen 20 Mb/s, 50 Mb/s of 100 Mb/s DSL internetsnelheid. Je krijgt gewoon standaard 100 Mb/s geleverd tegen een scherpe prijs.

100 Mbit/s Alleen internet
35,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen Internet
36,50 per maand
check
100 Mbit/s Internet en TV
79 Zenders 58 HD Zenders
50,50 per maand
check

Budget Alles in 1 glasvezel

Bij glasvezel internet abonnementen daarentegen maakt Budget Alles in 1 wel onderscheid in prijs, dit glasvezel internet wordt geleverd via het KPN glasvezel netwerk. Daarnaast verstrekt Budget Alles in 1 haar nieuwe klanten standaard een Wifi-versterker bij een internet abonnement, zodat je je internetsignaal thuis kunt optimaliseren. Bovendien geeft Budget Alles in 1 op al haar contracten met een looptijd van 12 maanden, maar liefst 9 maanden lang €10,- korting.
Vul de postcodecheck in om te zien wat Budget Alles-in-1 op jouw adres levert.

50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check
50 Mbit/s Alleen Internet
44,00 per maand
check

Voordelen van Budget Alles in 1 internet

Goedkoop internet

Budget Alles-in-1 gaat duidelijk de concurrentie aan met andere alles in 1 aanbieders. Met een compleet pakket voor een lage prijs.

De prijs voor het alles in 1 pakket van Budget Alles-in-1 is op dit moment de laagste op de markt. Daarnaast is het een erg compleet alles in 1 pakket.

Snel internet

Met een maximale snelheid van 100 Mb/s in het alles in 1 pakket van Budget Alles in 1 leveren ze erg snel internet voor een zachte prijs. Is 100 Mb/s niet snel genoeg voor je? Budget Alles in 1 levert ook glasvezel internet. Helaas is niet overal de maximale snelheid van 100Mb/s en/of glasvezel aanwezig.

Met behulp van onze internet postcode check kun je zien wat de maximale internetsnelheid is op jou adres en of er glasvezel aanwezig is.

Veel tv zenders

Bij het alles in 1 pakket van Budget Alles in 1 krijg je 117 tv zenders waarvan 45 HD-zenders via interactieve tv van KPN.

Gratis WiFi versterker

Met de gratis WiFi versterker kun je ook op de meer afgelegen plekken in je woning een goed WiFi signaal ontvangen.

Budget Alles in 1 in jouw woonplaats

Ben je op zoek naar Budget Alles in 1 in jouw stad? Hieronder hebben we een aantal steden uitgelicht waarin we de staat van het internet onder de loep nemen. Staat jouw stad er niet tussen dan kun je altijd de internet postcodecheck doen om de situatie op jouw postcode te bekijken.