Welke snelheid is mogelijk met glasvezel internet?

welke snelheid heeft  glasvezel

Glasvezel internet is razendsnel. Vanwege de hoge internetsnelheid en stabiliteit is glasvezel met name zeer geschikt voor grote huishoudens, of bij zwaar internet gebruik. Op dit moment worden glasvezel abonnementen van 50 Mb/s tot 750 Mb/s aangeboden.

Woon jij bijvoorbeeld met een groot gezin samen of in een studentenhuis? Dan zit je een groot deel van de tijd waarschijnlijk niet in je eentje op internet en kan je netwerk makkelijk overbelast raken. Glasvezel is prima geschikt om met meerdere apparaten tegelijkertijd verbonden te zijn met het internet. Of je nou tegelijkertijd wil YouTuben, gamen, lekker surfen of Netflixen, het kan allemaal.

En werk je bijvoorbeeld als zelfstandige met een kantoor aan huis? Dan kan glasvezel ook de beste oplossing zijn voor je werksituatie. Het is bij uitstek geschikt voor wie veel zware documenten moet downloaden en/of uploaden of zware programma’s moet draaien.

Glasvezel check

Ben jij benieuwd of je al glasvezel kunt ontvangen? Maak dan gebruik van onze glasvezel check. Je ziet binnen 2 minuten of je van het razendsnelle internet gebruik kunt maken.