Youfone TV levert nu ook internet

Deze maand begint de mobiele provider Youfone onder de naam Youfone TV met het aanbieden van tv, tv en internet en alles in 1 pakketten. Ze zetten meteen in als een prijsvechter met een scherpe kortingsactie waardoor Youfone TV< direct als goedkoopste alles in 1 aanbieder in de vergelijker staat. Naast de prijs onderscheidt Youfone TV zich in het aanbod in tv zenders en het kiezen van extra zenders.

Youfone TV Internet

Wanneer je een internet pakket neemt bij Youfone TV krijg je ADSL internet met een maximale internetsnelheid van 100 Mbit/s. Deze internet snelheid kunnen ze alleen niet altijd leveren en verschilt per postcode. Met de internet postcodecheck zie je welke maximale internetsnelheid er mogelijk is op jou adres. Een internet snelheid van 100Mbit/s is ruim voldoende voor een huishouden tot 5 personen.

Net als bij de meeste internet aanbieders krijg je bij internet van Youfone TV een gratis WiFi modem. Zo kun je thuis gemakkelijk je internet installeren en wordt het internet omgezet naar een WiFi signaal zodat je ook een draadloos internet signaal krijgt. Zo kun je gemakkelijk met bijvoorbeeld je telefoon of tablet van het Youfone TV internet gebruik maken.

100 Mbit/s ADSL internet
37 Zenders 23 HD Zenders
39,95 per maand
check

Youfone TV kortingsactie

Zoals we al eerder aangaven betreed Youfone TV de internet markt direct met een scherpe kortingsactie. De kortingsactie geldt alleen voor het Youfone TV & internet pakket en het Youfone TV Alles-in-1 pakket. Ze geven hierbij ook aan dat het hierbij gaat om een tijdelijke actie. Met deze actie betaal je als nieuwe Youfone TV klant de eerste 6 maanden slechts €19,95 per maand. Na deze 6 maanden betaal je €39,95 per maand maar na de 12 maanden van het jaar contract is het Youfone TV pakket maandelijks opzegbaar. Dit is een goede optie voor goedkoop internet

Youfone TV aanbod

In het standaard tv aanbod van Youfone TV< worden in totaal 37 zenders aangeboden waarvan 23 in HD. Binnen dit zenderaanbod zitten alle gebruikelijke zenders maar ook een paar unieke, zoals de muziekzender XITE en de erotiekzender Secret Circle. Bij het standaard zender pakket krijg je ook FOX Sports eredivisie 1 maar deze is alleen via de Youfone TV App te bekijken. Deze app krijg je bij alle Youfone TV pakketten en kun je ook los afsluiten. Via deze app kun je 21 zenders bekijken, tot 7 dagen terug kijken, kun je opnemen & pauzeren en kun je gebruik maken van begin gemist. Daarnaast krijg je gratis toegang tot Video on Demand.

Is het standaard zenderpakket van Youfone TV niet voldoende dan kun je dit basispakket op 3 verschillende manieren uitbreiden, je krijgt de keuze tussen Mix 5, Mix 10 of het totaalpakket. Met Mix 5 kun je 5 extra zenders kunnen uit een selectie van 14 thematische zenders, Mix 10 laat je 10 zenders kiezen uit 40 thematische zenders en met het totaalpakket krijg je alle 63 extra tv zenders.