Internet Amstelveen

In Amstelveen zijn alle drie de verschillende typen internet beschikbaar. Zo kun je ADSL en Kabel internet ontvangen en in kleinere maten ook glasvezel internet. Want slechts 9% van de huishoudens in Amstelveen kan het ranzendsnelle glasvezel internet ontvangen.

ADSL internet Amstelveen

Door de techniek die bij ADSL internet wordt gebruikt, namelijk de kopere telefoonkabel, kan de internetsnelheid per postcode veranderen. Daarom is het slim om een internet postcodecheck te doen om zo maximale ADSL snelheid op jouw postcode te bepalen.

Over het algemeen ligt de gemiddelde snelheid van het ADSL internet in Amstelveen redelijk hoog maar er zijn uitzonderingen waar er slechts een lage snelheid beschikbaar is.

100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
46,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
63,00 per maand
check

Ziggo internet Amstelveen

Door bijna heel Amstelveen is kabel internet beschikbaar. Door bijna heel Nederland, en dus ook in Amstelveen, wordt kabel internet geleverd door Ziggo. Met kabel internet kun je een erg hoge internetsnelheid krijgen en daarnaast krijg je bij Ziggo en erg compleet televisie aanbod.

Voor de zekerheid kun je altijd de Ziggo postcodecheck om zeker te zijn van de Ziggo internet beschikbaarheid op jouw eigen postcode.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
61,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
66,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
71,25 per maand
check

Glasvezel internet Amstelveen

In Amstelveen is er slecht een beperkte beschikbaarheid van glasvezel internet. Glasvezel internet in Amstelveen in bijna alleen maar beschikbaar voor postcodes in het zuidelijke gedeelte van Westwijk. Als je hier woont kun je kiezen voor verschillende glasvezel internet pakketten met alleen internet of in combinatie met televisie en bellen. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
49,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen Internet
44,50 per maand
check

Internet aanbieders Amstelveen

Amstelveen kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Amstelveen. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Amstelveen

In Amstelveen worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €48,00 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €43,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres