Internet Schiedam

In Schiedam zijn twee typen internet aanwezig, zowel ADSL als glasvezel internet. Opvallend is de grote beschikbaarheid van glasvezel internet in Schiedam. Ruim 95% van alle huishoudens in Schiedam kan glasvezel internet ontvangen.

ADSL internet Schiedam

ADSL internet is door heel Schiedam beschikbaar maar het is opvallend dat de gemiddelde ADSL internsnelheid in Schiedam laag ligt.

ADSL internet wordt in Schiedam geleverd via het kopernetwerk waar ook de telefoon verbinding wordt geleverd. Door het gebruik van deze techniek kan de ADSL internsnelheid per huishouden verschillen. Om zeker te zijn van de ADSL snelheid op jouw postcode kun je de internet postcodecheck doen.

30 Mbit/s Alles in 1
47 Zenders 27 HD Zenders
44,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
47,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
50,00 per maand
check

Ziggo internet Schiedam

Kabel internet is ook door heel Schiedam beschikbaar. Wanneer je bij de kleine hoeveelheid bewoners hoort die geen glasvezel kan ontvangen, maar wel van hogere snelheden wilt genieten, kan er in de meeste gevallen alsnog gebruik gemaakt worden van kabel. Via kabel internet kan je snelheden halen tot wel 400 Mb/s.

Ben je een sportliefhebber? Ziggo biedt gratis Ziggo sports aan en hebben een uitgebreid televisiepakket. Zo kan je makkelijk al je favoriete programma's kijken.

40 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
44,50 per maand
check
75 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
54,50 per maand
check
150 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
59,45 per maand
check

Glasvezel internet Schiedam

Het meest opvallende wat we zijn tegen gekomen is de grote hoeveelheid glasvezel internet in Schiedam. Zo heeft 95% van de huishouden beschiking tot razendsnel glasvezel internet. Dit ligt ver boven het gemiddelde van Nederland, in heel Nederland heeft slechts 45% van de huishoudens beschikking tot het super snelle glasvezel internet.

Glavezel internet in Schiedam kun je op dit moment alleen nog maar ontvangen via de internetprovider Caiway. Gebruik de glasvezel check om te zien op welke postcode glasvezel aanwezig is. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

50 Mbit/s Alleen Internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
40,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen Internet
42,50 per maand
check

Internet aanbieders Schiedam

Schiedam kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Schiedam. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Schiedam

In Schiedam worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


AanbiederSoort pakketType internetInternet snelheidPrijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL100 Mb/s€32,50Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL100 Mb/s€36,00Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL50 Mb/s€30,00Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL50 Mb/s€47,00Check
KPN KPN Alleen internet Glasvezel50 Mb/s€42,50Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel75 Mb/s€48,50Check
Glasvezel check voor jouw adres