Internet Schiedam

In Schiedam zijn twee typen internet aanwezig, zowel ADSL als glasvezel internet. Opvallend is de grote beschikbaarheid van glasvezel internet in Schiedam. Ruim 95% van alle huishoudens in Schiedam kan glasvezel internet ontvangen.

ADSL internet Schiedam

ADSL internet is door heel Schiedam beschikbaar maar het is opvallend dat de gemiddelde ADSL internsnelheid in Schiedam laag ligt.

ADSL internet wordt in Schiedam geleverd via het kopernetwerk waar ook de telefoon verbinding wordt geleverd. Door het gebruik van deze techniek kan de ADSL internsnelheid per huishouden verschillen. Om zeker te zijn van de ADSL snelheid op jouw postcode kun je de internet postcodecheck doen.

100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
52,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Schiedam

Kabel internet is ook door heel Schiedam beschikbaar. Wanneer je bij de kleine hoeveelheid bewoners hoort die geen glasvezel kan ontvangen, maar wel van hogere snelheden wilt genieten, kan er in de meeste gevallen alsnog gebruik gemaakt worden van kabel. Via kabel internet kan je snelheden halen tot wel 400 Mb/s.

Ben je een sportliefhebber? Ziggo biedt gratis Ziggo sports aan en hebben een uitgebreid televisiepakket. Zo kan je makkelijk al je favoriete programma's kijken.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Schiedam

Het meest opvallende wat we zijn tegen gekomen is de grote hoeveelheid glasvezel internet in Schiedam. Zo heeft 95% van de huishouden beschiking tot razendsnel glasvezel internet. Dit ligt ver boven het gemiddelde van Nederland, in heel Nederland heeft slechts 45% van de huishoudens beschikking tot het super snelle glasvezel internet.

Glavezel internet in Schiedam kun je op dit moment alleen nog maar ontvangen via de internetprovider Caiway. Gebruik de glasvezel check om te zien op welke postcode glasvezel aanwezig is. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Schiedam

Schiedam kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Schiedam. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Schiedam

In Schiedam worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres