Internet Utrecht

Ben je op zoek naar internet in Utrecht? Dan wil je waarschijnlijk weten welke typen internet beschikbaar zijn op jouw adres. In Utrecht is zowel ADSL, kabel als glasvezel internet beschikbaar. Maar het hangt van je postcode af welke internet pakketten geleverd kunnen op jouw adres. Vul voor een compleet overzicht de internet postcodecheck hieronder in.

ADSL internet Utrecht

ADSL internet in Utrecht bijna overal beschikbaar maar de internetsnelheid kan laag zijn. De haalbare internetsnelheid van ADSL internet in Utrecht verschilt niet alleen per wijk, maar ook per straat. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de telefoonlijn en afstand tot de wijkcentrale en daarom kan de beschikbare internetsnelheid van ADSL per woonadres verschillen.

Wil je weten welke maximale ADSL internet snelheid jij kunt ontvangen op jouw postcode? Met de internet postcodecheck zie je de maximale ADSL snelheid en krijg je een overzicht van alle aanbieders van ADSL internet in Utrecht.

100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
52,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Utrecht

Een andere optie voor internet in Utrecht met een zeer ruime dekking is kabel internet van Ziggo. Kabel internet in Utrecht is in bijna iedere wijk beschikbaar. De meeste adressen hebben dan ook toegang tot kabel internet, maar er zijn enkele straten die daarop een uitzondering vormen. Wil je weten of jouw adres binnen de beschikbaarheid valt, doe dan de Ziggo postcodecheck.

Met het kabel internet van Ziggo kun je razendsnel internet krijgen met een snelheid tot 400Mb/s. Dit is ruim voldoende voor een groot gezin of een studentenhuis. Hiernaast geven we al een overzicht van drie alles-in-1 internet pakketten van Ziggo.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Utrecht

In Utrecht is voor verschillende wijken een glasvezel netwerk aangelegd. Vooral de nieuwere (Vinex) wijken zijn voor een groot deel al aangesloten op het glasvezelnetwerk. Toch kan het verschillen per postcode of je glasvezel internet in huis kan krijgen. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Alle informatie over glasvezel internet in Utrecht vind je op de pagina Glasvezel Utrecht

100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Utrecht

Utrecht kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Utrecht. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Utrecht

In Utrecht worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres