Bespaar slim op je internetkosten bij Odido

Als Odido-klant heb je verschillende mogelijkheden om je maandelijkse internetkosten te verlagen zonder te downgraden naar een lagere snelheid. In dit artikel hebben wij 3 tips die je zullen helpen je internetkosten zo laag mogelijk te houden.

Odido internet rekening kan 15% goedkoper met deze simpele truc

Odido heeft per 1 januari de tarieven met 5,7% verhoogd, wat voor veel mensen hogere internetkosten zal betekenen. Echter, er is een slimme manier om deze prijsstijging te omzeilen. Door je internetsnelheid tijdelijk aan te passen en later weer terug te zetten, kun je profiteren van de oorspronkelijke, lagere prijzen. Met deze tip kun je €5 per maand (oftewel €60 op jaarbasis) besparen op je internetkosten

Hoe werkt het?

  1. Log in op je Odido-account en ga naar je abonnementsinstellingen.
  2. Pas je internetsnelheid aan.
  3. Zet je snelheid de volgende dag terug, nadat de wijziging is doorgevoerd.

Je zult zien dat de nieuwe tarieven goedkoper zijn dan je huidige contract, wat een aanzienlijke besparing oplevert.

Haal maximaal voordeel met combikortingen 

Overweeg je om een internet en mobiel abonnement bij Odido af te sluiten? Door je internet- en telefoonabonnementen bij Odido te nemen kun je flink besparen op je vaste kosten. Je ontvangt bij Odido een korting van €5 per maand op je internetabonnement en een extra €2,50 korting op je telefoonabonnement, plus tot 5GB extra data.

Ook als je onbeperkt internet wilt, kun je bij Odido flink besparen. Je profiteert zelfs van €7,50 korting per maand.

Bekijk hier alle Odido abonenmenten

Overstappen naar een andere provider

Als nieuwe klant kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen en extra voordelen. Het is daardoor interessant om te kijken of je niet bij een andere internetprovider goedkoper uit kunt zijn.

Onze internet vergelijker biedt een overzicht van alle grote providers in Nederland, zodat je gemakkelijk het meest voordelige aanbod voor jouw situatie kunt vinden.

Doe hier de internet postcodecheck om te zien welke abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres.

Door deze drie strategieën toe te passen, kun je je internetkosten bij Odido effectief verlagen. Of het nu gaat om het slim omzeilen van prijsverhogingen, het gebruiken van combikortingen of het overwegen van een overstap, er zijn altijd opties om goedkoper uit te zijn voor je internetabonnement.