Internet Maastricht

Ben je op zoek naar internet in Maastricht? In Maastricht kun je kiezen tussen ADSL en Kabel internet, in zowel alles in 1, internet en tv en alleen internet abonnementen. Glasvezel internet is helaas nog niet beschikbaar in Maastricht, maar het kabel internet van Ziggo biedt een prima alternatief.

ADSL internet Maastricht

Er is ADSL internet beschikbaar in heel Maastricht maar de maximale internet snelheid hiervan verschilt. Met behulp van de internet postcodecheck kun je de snelheid op jouw postcode achterhalen.

Op dit moment is de maximale snelheid die je met ADSL kunt bereiken 100Mb/s maar voor een normaal huishouden is deze snelheid erg hoog. In de tabel hiernaast zie je de goedkoopst ADSL internet abonnementen.

100 Mbit/s
Alles in 1
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
34 Zenders
19 HD Zenders
35,00
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo internet Maastricht

Ziggo is de grootste kabel provider van Nederland en levert: internet, internet & tv en internet, tv & bellen. De voorzieningen voor kabel internet in Maastricht zijn erg goed. De internet postcodecheck laat zien dat internet via de kabel in bijna iedere wijk van Maastricht beschikbaar is met uitzondering van bedrijventerrein Beatrixhaven.

In de tabel zie je de internet abonnementen van Ziggo maar daarnaast levert Ziggo ook Alles-in-1 pakketten. Deze vindt je onder het kopje kabel of via de internet postcodecheck.

40 Mbit/s
Alles in 1
81 Zenders
37 HD Zenders
49,50
per maand
check
200 Mbit/s
Alles in 1
82 Zenders
37 HD Zenders
64,50
per maand
check
400 Mbit/s
Alles in 1
136 Zenders
52 HD Zenders
84,50
per maand
check

Alleen internet Maastricht

Wanneer je kiest van alleen internet in Maastricht kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Het voordeel van alleen internet is dat je niet betaald voor een dienst als televisie kijken wanneer je hier toch geen gebruik van maakt. Daarbij kun je altijd kiezen voor een Netflix abonnement, of een ander streaming abonnement, waarmee je ongestoord heel veel series en films kunt kijken.

100 Mbit/s
Alleen internet
32,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen internet
28,00
per maand
check
100 Mbit/s
Alleen internet
32,45
per maand
check

Internet aanbieders Maastricht

Maastricht kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Maastricht. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.