9.5 van klanten op Kiyoh
9.5 van klanten op Kiyoh
14 dagen bedenktijd
Internet in Beringe Internet in Beringe svg

Internet in Beringe

Doe de glasvezel check en zie meteen of jij al glasvezel op je adres kunt ontvangen.

Postcode Huisnummer
Al 10.492 mensen gingen je voor

Internet vergelijken Beringe

In Beringe, onderdeel van gemeente Peel en Maas, zijn alle grote en kleinere internet providers van Nederland beschikbaar. Denk hierbij aan providers zoals KPN, Ziggo, T-Mobile maar ook Budget Thuis en Youfone en meer. Doe de postcode check om te zien welke internet abonnementen er allemaal beschikbaar zijn op jouw adres.

Wanneer je begint met internet vergelijken is het belangrijk om een postcode check te doen. Daarmee checken we namelijk welke internet providers er beschikbaar zijn maar ook welk type verbinding (DSL, Kabel en/of Glasvezel) en welke internetsnelheden je kunt ontvangen.

Deze drie onderdelen zijn van belang om tot het beste internet abonnement te komen. In Beringe kiest meer dan de helft van de huishoudens voor een internet en TV abonnement van minimaal 100 Mbit/s.
30 Mbit/s Alleen internet
32,00 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
32,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
35,50 per maand
check

Glasvezel in Beringe

In Beringe, onderdeel van gemeente Peel en Maas, is er 1 wijk en zijn er 2 buurten met een actief glasvezelnetwerk. Benieuwd naar je eigen adres? Doe de glasvezel check.

Buurten met Delta/Caiway glasvezelnetwerk

In de volgende buurten ligt het glasvezelnetwerk van Delta/Caiway. Providers die op dit netwerk leveren zijn Caiway zelf en Delta Internet.

  • Groeze
  • Zelen-Hub


Bovenstaande glasvezel informatie is op basis van onze eigen postcodecheck informatie. We hebben een koppeling met alle grote internetproviders en updaten deze buurten elke maand.

Goedkoopste glasvezel abonnementen

Glasvezel Alleen internet
Vanaf 35,00 per maand
check
Glasvezel Alleen internet
Vanaf 42,50 per maand
check
Glasvezel Alleen internet & TV
Vanaf 45,00 per maand
check

Internet providers in Beringe

Je hebt in Beringe keuze uit ADSL, Glasvezel en kabel internetproviders.
Ook in andere delen van Peel en Maas is glasvezel beschikbaar. Om te kijken welke maximale snelheid er op jouw adres beschikbaar is kun je het beste een postcodecheck doen.

Het kan echter zijn dat op jouw adres nog geen glasvezel beschikbaar is.
Wil je direct een bericht ontvangen wanneer glasvezel bij jou beschikbaar is? Doe dan de glasvezel check.


Bekijk andere internet providers in de gemeente Peel en Maas of bekijk alle internet providers van de provincie Limburg.

Type internet abonnementen

Er zijn verschillende type internet abonnementen beschikbaar in Beringe. Bedenk wat je gebruikt en kijk daarna in de vergelijker wat het beste internet abonnement voor je is.

Alleen internet abonnement
Kijk je geen vaste TV meer, maar meer online via streamingsdiensten zoals Netflix, Videoland en YouTube? Dan kan je het beste kiezen voor een alleen internet abonnement. Hierdoor bespaar je al snel € 10,- tot € 15,- per maand.

Internet en TV abonnement
Kijk je graag live televisie, kies dan voor een internet en TV abonnement. In onze vergelijker kan je zien welke TV-pakketten de internet providers aanbieden. De standaard zenders zoals NPO 1, 2 en 3; RTL4 en SBS6 zitten in alle internet en TV abonnementen. Maar wil je bijvoorbeeld ook Eredivisie voetbal kijken via ESPN, dan is het aan te raden om dit te selecteren in de vergelijker. Zo zie je direct welke internet provider het beste aanbod heeft.

Alles in 1 abonnement
Maak je nog gebruik van de vaste telefoon? Dan kan je het beste kiezen voor een internet, televisie en bellen abonnement. Voor een kleine meerprijs op een internet en TV abonnement kan je namelijk ook nog bellen via de vaste telefoon.

Type internet abonnementen in Beringe

Meest gekozen internet in Beringe

In Beringe worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt hier afhankelijk van je wijk kabel, DSL en glasvezel van Caiway ontvangen. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel of glasvezel.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,00 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 50 Mb/s €44,00 Check
Glasvezel check voor jouw adres