Internet Dordrecht

Internet in Dordrecht is in alle types aanwezig. Wat vooral opvalt is dat glasvezel internet in Dordrecht in grote mate aanwezig is, 91% van de huishoudens in Dordrecht beschikken namelijk over een een glasvezel verbinding.

ADSL internet Dordrecht

ADSL internet in Dordrecht wordt op veel postcodes maar met een lage internetsnelheid geleverd en op sommige postcodes zelfs helemaal niet. Daarom misschien is glasvezel internet in grotere mate aanwezig.

ADSL internet wordt geleverd via het kopernetwerk en meestal zijn hiermee mindere hogere internetsnelheden mogelijk. Met de internet postcodecheck krijg je een overzicht van de snelheid van het ADSL internet op jouw postcode.

100 Mbit/s
Alles in 1
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
34 Zenders
19 HD Zenders
35,00
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo internet Dordrecht

Ook Ziggo internet is in Dordrecht bijna overal te ontvangen. Met internet van Ziggo krijg je internet met een maximale snelheid van 400 Mb/s, dit hangt af van het pakket dat je kiest. Door de techniek die Ziggo gebruik, namelijk kabel internet, kunnen ze altijd de maximale internet leveren wanneer er kabel internet beschikbaar is.

Als je erg snel internet in Dordrecht wilt hebben dan is Ziggo zeker een optie. Maar daarnaast biedt Ziggo ook vele extra's zoals een uitgebreid televisie pakket.

40 Mbit/s
Alles in 1
81 Zenders
37 HD Zenders
49,50
per maand
check
200 Mbit/s
Alles in 1
82 Zenders
37 HD Zenders
64,50
per maand
check
400 Mbit/s
Alles in 1
136 Zenders
52 HD Zenders
84,50
per maand
check

Glasvezel internet Dordrecht

Met glasvezel internet zijn super hoge internetsnelheden mogelijk van wel 500 Mb/s. In de tabel zie je een aantal glasvezel pakketten maar klik op de onderstaande button om alle glasvezel internet pakketten te zien.

Glasvezel internet in Dordrecht is erg veel aanwezig. Zo heeft ruim 91% van de huishoudens toegang tot glasvezel internet. Dit is ver boven het landelijke gemiddelde. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

50 Mbit/s
Alleen internet
35,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen Internet
36,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen internet
32,50
per maand
check

Internet aanbieders Dordrecht

Dordrecht kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Dordrecht. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.