Internet Ede

Op de postcodes in Ede wordt ADSL, kabel en glasvezel internet aangeboden. Glasvezel is bij slechts 23 procent van de huishoudens beschikbaar, dus een groot deel van huishoudens in Ede kan alleen ADSL en Kabel internet ontvangen.

ADSL internet Ede

ADSL internet wordt geleverd via het telefoon netwerk en is daarom door heel Ede beschikbaar. Opvallend is de hoge gemiddelde ADSL internetsnelheid in Ede, want op veel postcodes is de maximale snelheid van 100Mb/s beschikbaar.

Maar deze snelheid kan per postcode verschillen, dus om er zeker van te zijn wat de ADSL internetsnelheid is op jouwe postcode kun je de internet postcodecheck doen

100 Mbit/s
Alles in 1
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
34 Zenders
19 HD Zenders
35,00
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo internet Ede

Ziggo internet is in bijna heel Ede beschibaar. Ziggo levert het internet via de coax kabel waar ook het tv signaal binnen komt. Via deze techniek kunnen ze op dit moment een maximale snelheid van 300Mb/s leveren en is hiermee een goed alternatief voor glasvezel.

Ziggo pakketten zijn wel duur maar hiervoor krijg je wel een uitgebreid pakket op een stabiel netwerk. In de tabel zie je de drie alles-in-1 pakketten die Ziggo aanbiedt met 3 verschillende internet snelheden.

40 Mbit/s
Alles in 1
81 Zenders
37 HD Zenders
49,50
per maand
check
200 Mbit/s
Alles in 1
82 Zenders
37 HD Zenders
64,50
per maand
check
400 Mbit/s
Alles in 1
136 Zenders
52 HD Zenders
84,50
per maand
check

Glasvezel internet Ede

Glasvezel internet in Ede is nog maar beperkt beschikbaar, slecht 23% van de huishoudens in Ede is glasvezel internet aanwezig. Het aanleggen van het glasvezel netwerk is een tijdrovende en prijzige klus omdat hiervoor fysiek een glasvezel kabel in de grond gelegd moet worden. Hiervoor moet de straat open gemaakt worden, wat ook niet overal even makkelijk is. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Ede glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Maandereng
  • Manen
  • Doesburgerbuurt
50 Mbit/s
Alleen internet
35,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen Internet
36,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen internet
32,50
per maand
check

Internet aanbieders Ede

Ede kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Ede. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.