Internet Haarlem

Ben je op zoek naar internet in Haarlem? Dan kun je in principe kiezen voor drie typen internet, ADSL, Kabel en Glasvezel internet. Helaas blijkt dat glasvezel internet in Haarlem erg schaars is. Zo heeft slechts 8% van de huishoudens toegang tot het glasvezel netwerk. De rest van de huishoudens heeft vrijwel altijd wel toegang tot zowel ADSL als Kabel internet.

ADSL internet Haarlem

Als je kiest voor ADSL internet in Haarlem dan ontvangen je je internet via het oude koperen telefoon netwerk. Het voordeel van dit type internet is dat het grootste deel van Nederland hierop is aangesloten en dat het een stuk goedkoper is dan kabel en glasvezel internet. Een nadeel van ADSL internet is de sterkte van het internet sterk kan verschillende per huishouden. Dit komt onder anderen door de afstand tussen te woning en de wijkkast.

Met de internet postcodecheck zie je direct welke ADSL internetsnelheid je kunt ontvangen op jouw postcode. In de tabel zie je al een aantal ADSL internet pakketten.

100 Mbit/s
Alles in 1
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
34 Zenders
19 HD Zenders
35,00
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo internet Haarlem

Internet in Haarlem van Ziggo wordt komt je huis binnen via de coax (oftewel tv) kabel. Door het gebruik van deze techniek kan Ziggo internet van hoge snelheden leveren en is het een zeer goed alternatief of glasvezel internet wanneer je op zoek bent naar het aller snelste internet in Haarlem.

Een nadeel van internet van Ziggo is dat Ziggo de enige aanbieder is van kabel internet in Haarlem waardoor er geen concurrentie is en de prijzen van Ziggo hoog zijn. Maar daar krijg je dan ook iets voor terug.

40 Mbit/s
Alles in 1
81 Zenders
37 HD Zenders
49,50
per maand
check
200 Mbit/s
Alles in 1
82 Zenders
37 HD Zenders
64,50
per maand
check
400 Mbit/s
Alles in 1
136 Zenders
52 HD Zenders
84,50
per maand
check

Glasvezel internet Haarlem

Glasvezel internet is één van de nieuwste internet technieken die beschikbaar is voor het grote publiek. Dit is meteen ook het grootste probleem van glasvezel internet. Omdat het een nieuwe techniek is moet er een netwerk voor aangelegd worden en dit kost tijd en geld. Glazvezel internet in Haarlem is nog maar bij 8% van de huishoudens beschikbaar. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Haarlem glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Bomenbuurt
  • Planetenwijk
  • Overdelft
50 Mbit/s
Alleen internet
35,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen Internet
36,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen internet
32,50
per maand
check

Internet aanbieders Haarlem

Haarlem kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Haarlem. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.