Internet Haarlem

Ben je op zoek naar internet in Haarlem? Dan kun je in principe kiezen voor drie typen internet, ADSL, Kabel en Glasvezel internet. Helaas blijkt dat glasvezel internet in Haarlem erg schaars is. Zo heeft slechts 8% van de huishoudens toegang tot het glasvezel netwerk. De rest van de huishoudens heeft vrijwel altijd wel toegang tot zowel ADSL als Kabel internet.

ADSL internet Haarlem

Als je kiest voor ADSL internet in Haarlem dan ontvangen je je internet via het oude koperen telefoon netwerk. Het voordeel van dit type internet is dat het grootste deel van Nederland hierop is aangesloten en dat het een stuk goedkoper is dan kabel en glasvezel internet. Een nadeel van ADSL internet is de sterkte van het internet sterk kan verschillende per huishouden. Dit komt onder anderen door de afstand tussen te woning en de wijkkast.

Met de internet postcodecheck zie je direct welke ADSL internetsnelheid je kunt ontvangen op jouw postcode. In de tabel zie je al een aantal ADSL internet pakketten.

100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
46,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Haarlem

Internet in Haarlem van Ziggo wordt komt je huis binnen via de coax (oftewel tv) kabel. Door het gebruik van deze techniek kan Ziggo internet van hoge snelheden leveren en is het een zeer goed alternatief of glasvezel internet wanneer je op zoek bent naar het aller snelste internet in Haarlem.

Een nadeel van internet van Ziggo is dat Ziggo de enige aanbieder is van kabel internet in Haarlem waardoor er geen concurrentie is en de prijzen van Ziggo hoog zijn. Maar daar krijg je dan ook iets voor terug.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Haarlem

Glasvezel internet is één van de nieuwste internet technieken die beschikbaar is voor het grote publiek. Dit is meteen ook het grootste probleem van glasvezel internet. Omdat het een nieuwe techniek is moet er een netwerk voor aangelegd worden en dit kost tijd en geld. Glazvezel internet in Haarlem is nog maar bij 8% van de huishoudens beschikbaar. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Alle informatie over glasvezel internet in Haarlem vind je op de pagina Glasvezel Haarlem

100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Haarlem

Haarlem kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Haarlem. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Haarlem

In Haarlem worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres