Internet Lelystad

In Lelystad zijn alle typen internet aanwezig, zowel ADSL als Kabel en Glasvezel internet. Maar in tegenstelling tot de rest van Nederland is ADSL internet in Lelystad in mindere mate aanwezig dan kabel en glasvezel internet. Dit is voordelig voor de inwoners van Lelystad die op zoek zijn naar super snel internet maar minder voordelig voor de gene die op zoek zijn naar goedkoop internet.

ADSL internet Lelystad

Zoals we eerder al vertelde is er in Lelystad weinig ADSL aanwezig en waar er wel ADSL internet is valt de internetsnelheid vaak tegen. Rondom de haven van Lelystad bereikt het ADSL een maximale internet snelheid van 1Mb/s, heel erg traag dus. Voor deze huishoudens is het dan ook niet aan te raden om te kiezen voor ADSL internet. Maar er zijn ook postcodes in Lelystad die wel een redelijk tot goede ADSL verbinding hebben.

Ben je benieuwd naar ADSL internet op jouw adres? Met de internet postcodecheck zie je eenvoudig welke ADSL internetsnelheid er mogelijk is op jouw postcode.

20 Mbit/s Alles in 1
34 Zenders 19 HD Zenders
36,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
47,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
50,00 per maand
check

Ziggo internet Lelystad

In tegenstelling tot ADSL internet is het kabel internet van Ziggo wel bijna overal beschikbaar in Lelystad. In sommige wijken (zoals Kogge, Gondel, Kempenaar en Schouw) is er zelfs alleen maar Ziggo internet aanwezig. Ziggo biedt wel verschillende internet pakketten aan dus is er altijd voor ieder wat wils. De prijs van Ziggo internet ligt wel een stuk hoger dan bijvoorbeeld ADSL internet, maar de kwaliteit van de verbinding is ook een stuk hoger waardoor je minder last hebt van internet storingen.

Wil je zeker weten of jij Ziggo internet in Lelystad kunt ontvangen? Met de Ziggo postcodecheck zie je snel of jij kabel internet kunt ontvangen.

50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
54,00 per maand
check
50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
54,00 per maand
check
250 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 37 HD Zenders
69,00 per maand
check

Glasvezel internet Lelystad

Glasvezel internet in Lelystad is in grote maten beschikbaar. Zo heeft ruim 90% van de huishoudens in Lelystad een glasvezel verbinding. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Lelystad glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

 • Atolwijk
 • Zuiderzeewijk
 • Karveel
 • Lelystad Haven
 • Boswijk
 • Waterwijk
 • De Landerijen
 • Galjoen
 • Punter
 • Schoener
 • Tjalk
 • Botter
 • Kempenaar
 • Kogge
50 Mbit/s Alleen Internet
32,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
40,00 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
47,50 per maand
check

Internet aanbieders Lelystad

Lelystad kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Lelystad. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Lelystad

In Lelystad worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


AanbiederSoort pakketType internetInternet snelheidPrijs
Tele2 Tele2 Alleen internet ADSL20 Mb/s€26,00Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL100 Mb/s€36,00Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL100 Mb/s€32,50Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL50 Mb/s€30,00Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL50 Mb/s€47,00Check
KPN KPN Alleen internet Glasvezel50 Mb/s€42,50Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel50 Mb/s€48,50Check
Glasvezel check voor jouw adres