Internet Nijmegen

Internet in Nijmegen kun je krijgen van verschillenden internet aanbieders en via verschillende verbindingstypen. Zo is bijna overal in Nijmegen ADSL en Kabel internet aanwezig en kan 65% van de huishouden glasvezel internet ontvangen. Hieronder lees je alles over internet in Nijmegen.

ADSL internet Nijmegen

Dit internettype wordt door heel Nijmegen geleverd, maar de internetsnelheid kan per woning verschillen. Dat komt omdat de maximaal haalbare snelheid van DSL internet afhankelijk is van de kwaliteit van de vaste telefoonlijn. Daarbij is het zo dat woningen die dichter bij de wijkcentrale liggen, een hogere snelheid ontvangen dan woningen die verder weg gelegen zijn.

Het is dus niet mogelijk om een indicatie te geven van de internetsnelheid per wijk, maar met de internet postcodecheck kan je gemakkelijk nagaan welke internetsnelheid er beschikbaar is op jouw postcode.

100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
52,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Nijmegen

In de meeste wijken van Nijmegen is kabel internet beschikbaar, behalve in de wijk Ooyse Schependom. Het kan echter zo zijn dat er een bepaalde straat niet is aangesloten op de kabel, terwijl de rest van de wijk dit wel is. Een voorbeeld hiervan is de Kanunnik Mijllinckstraat. Toch kunnen de meeste inwoners van Nijmegen dus wel gebruik maken van kabel internet.

Ziggo is de enige provider in Nederland die kabel internet aanbiedt. Ze bieden zowel internet als televisie en bellen aan. In de tabel hiernaast zie je de drie verschillende snelheden die Ziggo via kabelinternet aanbiedt.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Nijmegen

Met glasvezel internet kunnen snelheden bereikt worden van wel 750 Mbit/s. Maar nog niet iedereen kan dit typen internet in Nijmegen ontvangen. Voor de uitbreiding van het glasvezel netwerk moet de glasvezel namelijk fysiek in de grond gelegd worden, dit kost veel tijd en geld. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Alle informatie over glasvezel internet in Nijmegen vind je op de pagina Glasvezel Nijmegen

100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Nijmegen

Nijmegen kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Nijmegen. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Nijmegen

In Nijmegen worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres