Internet Roosendaal

Wanneer we de internet postcodecheck gebruiken krijgen we een goed overzicht van het aanbod van internet in Roosendaal. Het eerste wat opvalt is dat er in geen glasvezel internet in Roosendaal aanwezig is. Maar op de meeste postcodes in Roosendaal is wel een redelijke hoge ADSL internet snelheid beschikbaar.

ADSL internet Roosendaal

Zoals we al eerder aangaven ligt de gemiddelde ADSL internetsnelheid redelijk hoog in Roosendaal. Een groot voordeel van ADSL internet zijn de lage kosten van de internet pakketten. Bij de Alles-in-1 internet pakketten worden meestal ook veel kortingsacties gegeven.

Ben je benieuwd naar de ADSL internetsnelheid op jouw adres? Internetproviders bieden in Roosendaal verschillende ADSL pakketten aan. Met de internet postcodecheck zie je eenvoudig welke pakketten beschikbaar zijn op jouw postcode.

20 Mbit/s Alles in 1
34 Zenders 19 HD Zenders
36,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
47,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
50,00 per maand
check

Ziggo internet Roosendaal

Ondanks het gebrek van glasvezel internet in Roosendaal kun je als inwoner van Roosendaal nog steeds super snel internet ontvangen. Met kabel internet van Ziggo kun je namelijk internet snelheden van maximaal 400MB/s in je woning krijgen. Ziggo internet pakketten zijn wel wat duurder maar zij bieden wel een erg compleet pakket en goede service voor hun klanten.

Net als ADSL internet kun je kabel internet bijna overal ontvangen, kan het op jouw postcode niet dan kan Ziggo je helpen door de kabel te leggen. Met de Ziggo postcodecheck zie je snel of jij kabel internet kunt ontvangen.

50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
54,00 per maand
check
50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
54,00 per maand
check
250 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 37 HD Zenders
69,00 per maand
check

Alleen internet Roosendaal

Wil je internet in Roosendaal maar hoef je geen televisie en bellen bij je pakket? Dan kun je er ook voor kiezen om een internet pakket met alleen internet af te sluiten. Deze internet pakketten zijn goedkoper dan de Alles in 1 pakketten omdat je niet voor diensten betaald die je tocht niet gebruikt.

In de tabel hebben we een aantal pakketten geplaatst met een hoge internet snelheid. Zo kun je lekker snel internetten en gebruik maken van online streaming diensten zoals Netflix.

100 Mbit/s Alleen internet
36,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
30,00 per maand
check

Internet aanbieders Roosendaal

Roosendaal kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Roosendaal. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Roosendaal

In Roosendaal worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Een razendsnelle verbinding via kabel of de laagste prijzen met DSL.


AanbiederSoort pakketType internetInternet snelheidPrijs
Tele2 Tele2 Alleen internet ADSL20 Mb/s€26,00Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL100 Mb/s€36,00Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL100 Mb/s€32,50Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL50 Mb/s€30,00Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL50 Mb/s€47,00Check
KPN KPN Alleen internet ADSL50 Mb/s€42,50Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel50 Mb/s€48,50Check
Alle internet abonnementen vergelijken