Internet Zaanstad

Er zijn in de stad Zaanstad drie typen internet beschikbaar: DSL, Kabel en glasvezel internet. Per wijk hebben wij uitgezocht wat er wel en niet beschikbaar is. Wil je precies weten wat er in jouw straat aanwezig is? Maak dan gebruik van de internet postcodecheck.

ADSL internet Zaanstad

Er is ADSL internet aanwezig in Zaanstad. Echter verschilt het heel erg per gebied welke snelheid je kan behalen. Zo behaal je bijvoorbeeld rondom Westerpoort soms maar maximaal 7 Mbit/s.

Voor een gemiddeld huishouden van vier personen wordt al snel een snelheid van minimaal 50 Mbit/s aangeraden. In bijvoorbeeld de Russische buurt kan je de maximale snelheid van 100 Mbit/s via ADSL behalen. Doe voor de zekerheid een internet postcodecheck om er achter te komen wat je kan behalen op jouw adres.

20 Mbit/s Alles in 1
34 Zenders 19 HD Zenders
35,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
42,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 33 HD Zenders
45,00 per maand
check

Ziggo internet Zaanstad

In heel Zaanstad kun je kabelinternet ontvangen. Kabelinternet kan een maximale snelheid van 400 Mbit/s bereiken. In tegenstelling tot ADSL wordt kabelinternet via een coax kabel geleverd.

Kabel internet wordt in Nederland bijna alleen door Ziggo aangeboden. Hiernaast zie je een overzicht van de drie snelheden die Ziggo levert in een alles-in-1 pakket.

50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
52,00 per maand
check
250 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 37 HD Zenders
67,50 per maand
check
500 Mbit/s Alles in 1
125 Zenders 49 HD Zenders
87,50 per maand
check

Glasvezel internet Zaanstad

Glasvezel internet in Zaanstad is slechts bij 13% van de huishoudens aanwezig. Omdat het aanleggen van het glasvezel netwerk een prijzige en tijdrovende klus is wordt het glasvezel netwerk maar langzaam uitgebreid. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Zaanstad glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Assendelft
  • Saendelft
  • Kerkbuurt
  • Noord- en Zuideinde
  • Nauerna
  • Achter station Zaandam
50 Mbit/s Alleen internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen Internet
44,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
48,50 per maand
check

Internet aanbieders Zaanstad

Zaanstad kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Zaanstad. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Zaanstad

In Zaanstad worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Template niet gevonden! Glasvezel check voor jouw adres