Internet Zoetermeer

Ben je op zoek naar internet in Zoetermeer voor je huidige woning of omdat je hier naartoe gaat verhuizen dan kun je kiezen tussen drie typen internet. ADSL, Kabel of Glasvezel internet. De beschikbaar en de internet snelheid verschilt per wijk en soms zelfs per huis.

ADSL internet Zoetermeer

ADSL internet wordt geleverd via het koper netwerk van KPN en is daarom bij iedereen beschikbaar. Maar de snelheid die je maximaal kunt ontvangen kan heel erg verschillen per huishouden. Met de internet postcodecheck kun je zien wat de maximale internet snelheid is die je op jouw postcode kunt halen.

Ben je niet zeker welke internet snelheid je nodig hebt? Heb je een klein huishouden en geen groot gebruiken dan is een internetsnelheid onder 50Mb/s voldoende. Heb je een groter huishouden met meer apparaten op internet dan heb je meer internetsnelheid nodig.

30 Mbit/s Alles in 1
47 Zenders 27 HD Zenders
44,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
47,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
50,00 per maand
check

Ziggo internet Zoetermeer

Door heel Zoetermeer kun je kabelinternet ontvangen. Dit type internet wordt geleverd via de coax/tv kabel en wordt op dit moment geleverd met een maximale internetsnelheid van 300Mb/s.

In Nederland is Ziggo de grootste kabelinternet aanbieder. Ziggo levert 3 verschillende internetsnelheden, ook in combinatie met zowel tv als bellen. Met de Ziggo postcodecheck kun je alle pakketten zien.

40 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
44,50 per maand
check
75 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
54,50 per maand
check
150 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
59,45 per maand
check

Glasvezel internet Zoetermeer

Met glasvezel internet kun je erg hoge snelheden van 500Mb/s behalen. Maar het nadeel is dat dit netwerk gelegd moet worden. In Zoetermeer is voor 15% van de huishoudens glasvezel internet mogelijk. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Zoetermeer glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Oosterheem
50 Mbit/s Alleen Internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
40,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen Internet
42,50 per maand
check

Internet aanbieders Zoetermeer

Zoetermeer kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Zoetermeer. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Zoetermeer

In Zoetermeer worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


AanbiederSoort pakketType internetInternet snelheidPrijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL100 Mb/s€32,50Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL100 Mb/s€36,00Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL50 Mb/s€30,00Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL50 Mb/s€47,00Check
KPN KPN Alleen internet Glasvezel50 Mb/s€42,50Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel75 Mb/s€48,50Check
Glasvezel check voor jouw adres