Internet Leeuwarden

Wanneer je op zoek bent naar internet in Leeuwarden dan heb je keuze genoeg. Door de grote beschikbaarheid van glasvezel internet (ruim 84% van de huishoudens) heeft een groot deel van de inwoners van Leeuwarden toegang tot razendsnel internet. Daarentegen in de beschikbaarheid van ADSL internet in Leeuwarden minder goed.

ADSL internet Leeuwarden

ADSL internet wordt in heel Leeuwarden aangeboden. Wel is de maximaal haalbare snelheid van internet via de vaste telefoonlijn in deze Friese stad vrij laag. Deze verbindingstype is tegenwoordig te verkrijgen met een snelheid tot 100 Mbit/s, maar in veel wijken van Leeuwarden is de maximale snelheid lager dan 50 Mbit/s.

Er zijn postcodes in Leeuwarden waar zelfs alleen DSL onder de 10 Mbit/s wordt aangeboden, zoals in delen van Camminghaburen, Vrijheidswijk en Westeinde. Wanneer je op een van deze postcodes woont kan je beter kiezen voor glasvezel of kabel. Met de internet postcodecheck zie je direct wat de maximale internet snelheid is op jouw postcode.

20 Mbit/s Alles in 1
34 Zenders 19 HD Zenders
35,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
42,50 per maand
check
20 Mbit/s Alles in 1
66 Zenders 36 HD Zenders
44,50 per maand
check

Ziggo internet Leeuwarden

In alle wijken in Leeuwarden is Ziggo internet te krijgen. Bij de internet provider kun je kiezen uit internet, tv en bellen, internet en tv of alleen internet. Hierbij kun je kiezen voor een internet snelheid van 40, 200 of 400Mb/s.

Ziggo is de enige provider die kabel internet in Leeuwarden aanbiedt. Ze bieden zowel internet als televisie en bellen aan. In de tabel hiernaast zie je de drie verschillende internet abonnementen die Ziggo via kabelinternet aanbiedt.

50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
49,50 per maand
check
250 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 37 HD Zenders
67,50 per maand
check
500 Mbit/s Alles in 1
125 Zenders 49 HD Zenders
87,50 per maand
check

Glasvezel internet Leeuwarden

Glasvezel internet in Leeuwarden is al een aantal jaar beschikbaar. Al in 2010 werden de eerste huizen aangesloten op het glasvezel netwerk en inmiddels is het te krijgen in bijna de hele stad. Weet je niet of je op jouw postcode glasvezel internet kunt ontvangen? Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

50 Mbit/s Alleen internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
200 Mbit/s Alleen internet
47,49 per maand
check

Internet aanbieders Leeuwarden

Leeuwarden kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Leeuwarden. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.