Internet Deventer

Het aanbod van internet in Deventer kenmerkt zich vooral in het grote aanbod van glasvezel in Deventer. Naast glasvezel kunnen de inwoners van Deventer ook kiezen voor Kabel en ADSL internet van verschillende internet providers.

ADSL internet Deventer

Over het algemeen is er een lage ADSL internetsnelheid op de postcodes in Deventer. Maar een zijn een aantal gebieden waar de maximale ADSL internetsnelheid behaald kan worden.

ADSL is meestal wat goedkoper dan Kabel of Glasvezel internet dus als je een goedkoop pakket wilt kun je voor ADSL kiezen. Met de internet postcodecheck krijg je een overzicht van de maximale ADSL internetsnelheid op jouw postcode.

100 Mbit/s
Alles in 1
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
34 Zenders
19 HD Zenders
35,00
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo internet Deventer

Op de meeste postcodes in Deventer wordt Kabel internet aangeboden. Met kabel internet kun je hoge internetsnelheden halen van op dit moment 400Mb/s Wat ruim voldoende is voor de meeste huishoudens.

Om zeker te zijn of je kabel internet kunt ontvangen kun je de Ziggo postcodecheck doen. In de tabel geven we alvast een overzicht van alle Ziggo alles-in-1 pakketten. Naast een hoge internetsnelheid biedt Ziggo ook een groot zenderpakket.

40 Mbit/s
Alles in 1
81 Zenders
37 HD Zenders
49,50
per maand
check
200 Mbit/s
Alles in 1
82 Zenders
37 HD Zenders
64,50
per maand
check
400 Mbit/s
Alles in 1
136 Zenders
52 HD Zenders
84,50
per maand
check

Glasvezel internet Deventer

Zoals we eerder al aangaven is op veel postcodes in Deventer glasvezel aanwezig. Met glasvezel internet is het mogelijk om een erg hoge en stabiele internetsnelheid te halen.

Op dit moment ligt de glasvezel download snelheid op 500Mb/s maar dit kan in de toekomst meer worden. In tegenstelling van andere typen internet ligt de uploadsnelheid ook rond de maximale download snelheid. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

50 Mbit/s
Alleen internet
35,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen Internet
36,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen internet
32,50
per maand
check

Internet aanbieders Deventer

Deventer kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Deventer. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.